Hlavní navigace

Výkonná mobilní pracovní stanice pro profesionály na cestách

24. 3. 2016

Sdílet

 Autor: Lenovo
Nový ThinkPad P50 je vytvořen speciálně pro potřeby inženýrů a designérů, kteří při své práci potřebují vysoký výpočetní a grafický výkon.

Lenovo rozšiřuje portfolio svých profesionálních notebooků řady P o výkonnou mobilní pracovní stanici ThinkPad P50. Notebook má sofistikovanou hardwarovou výbavu pro maximální výkon, displej s rozlišením až 4K UHD či mimořádně velkou operační paměť a rychlé SSD úložiště. 

Lenovo

O vysoký výkon se stará kombinace procesoru Intel Xeon a profesionální grafické karty NVIDIA Quadro doplněná až 64 GB operační paměti. Mobilní pracovní stanice ThinkPad P50 přináší svým uživatelům také vysokou kvalitu obrazu a široké možnosti dalšího zobrazovacího prostoru v podobě připojených periferií. Jasný obraz na 15,6palcovém IPS displeji v rozlišení až 4K UHD (3 840 x 2 160) ještě podporuje kalibrátor barev X-Rite Pantone, který zajišťuje větší přesnost obrazu s přirozenou reprodukcí a lepším podáním barev.

Prostor pro data zajišťuje notebooku ThinkPad P50 rychlé SSD úložiště s kapacitou až 1 TB. Snadnější správu a ochranu dat na firemní úrovni poskytne uživatelům technologie Intel vPro. O spolehlivý odvod tepla se postará inovativní systém chlazení FLEX Performance Cooling. Konstrukce dvojitého ventilátoru umožňuje notebooku lepší chlazení, tišší provoz a větší výkon.

Podsvícená klávesnice odolná proti polití s ergonomickým designem a polohovacím zařízením TrackPoint zaručuje pohodlnou a efektivní práci. Touchpad nové generace se vyznačuje odolností proti opotřebení a obsahuje nyní tři tlačítka pro pracovní aplikace vyžadující rozšířené funkce.

Díky zabudovanému kompaktnímu portu Thunderbolt 3 je možné k notebooku ThinkPad P50 jedním kabelem připojit až několik dalších zařízení a displejů s vysokým rozlišením. Prostřednictvím portu Thunderbolt 3 je navíc možné provádět synchronizaci a zálohování rychlostí až 10 Gb/s, což je dvojnásobná rychlost oproti rozhraní USB 3.0. 

soutez_casestudy

Cena a dostupnost

Notebook ThinkPad P50 je na našem trhu dostupný za cenu začínající na 55 164 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?