Hlavní navigace

Vyšel Computerworld 1/23

4. 1. 2023

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Hlavním tématem čísla je speciál TOP IT osobnosti, dále pak to jsou cloudové technologie, analýza dat a věnujeme se mimo jiné i budoucnosti ethernetu.

Tradičním nosným tématem prvního čísla roku magazínu Computerworld je speciál TOP IT osobnosti. I letos jsme pro vás vybrali na tři desítky zajímavých mužů a žen, jejichž kariéra se prolíná informačními a telekomunikačními technologiemi. Některé z nich určitě znáte, o jiných jste podle mne ještě neslyšeli, což je škoda.

Přečtěte si medailonky vybraných TOP IT osobností v magazínu Computerworld a zkuste nám v anketě také navrhnout další možné osobnosti pro letošní rok. Už v tomto aktuálním speciálu jsme z nominací veřejnosti intenzivně čerpali.

Nominace - osobnosti IT

TOP IT osobnosti však nejsou jediným tématem vydání. Podívali jsme se na různá řešení pro sjednocenou správu hrozeb, která mohou fungovat jako klíčový bezpečnostní nástroj.

Náš pravidelný čtenář Lukáš Masopust z SPŠE Ječná sepsal velký článek o spolupráci škol a IT průmyslu jako reakci na můj minulý editorial, kdy jsem vinu za nedostatky IT odborníků kladl především středním a vysokým školám.

Technologie SD‐WAN může podnikům pomoci spravovat stále složitější a různorodější síťové infrastruktury při současně nižších nákladech, ale existují věci, kterým je třeba se vyhnout. A my v článku o SD-WAN poradíme, které to jsou.

Snaha o dosažení úspěchu za pomoci datové analytiky vyžaduje dobré nástroje, pokročilou správu dat a vhodnou strategii. Využijte v článku v Computerworldu uvedené osvědčené postupy, abyste svůj rostoucí objem dat přetavili v lepší rozhodování.

příloha_ovladnete_sva_data

A také se třeba můžete přesvědčit, že navzdory masivnímu rozšiřování rychlých bezdrátových technologií kabel stále není mrtev a ethernet má před sebou stále zářivou budoucnost.

Přeji vám inspirativní čtení Computerworldu 1/23, který můžete zakoupit zde.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?