Hlavní navigace

Vývojáři české hry Last Train Home se pochlubili s plánovaným rozšířením Legion Tales

21. 11. 2023

Sdílet

Už za pár dní vyjde nová česká hra Last Train Home pojednávající o životě československých legionářů v 1. světové válce. Nyní se brněnské studio Ashborne Games pochlubilo s plánovaným DLC, které bude součástí digital deluxe verze hry.

Už 28. listopadu vyjde na videoherní platformě Steam plná verze české hry Last Train Home, která vypráví těžký život československých legionářů v průběhu 1. světové války. Ještě před samotným vydáním se vývojáři pochlubili s informací o plánovaném DLC a Digital Deluxe edici.

Základní hra bude ke koupi za 40 € (přibližně 980 korun), za Digital Deluxe edici si pak zájemci připlatí asi 15 € navíc, tedy celkem 55 € (přibližně 1350 korun).

Pamatujete si na novou českou strategii Last Train Home? Vývojáři se pochlubili datem vydání a hratelným demem Přečtěte si také:

Pamatujete si na novou českou strategii Last Train Home? Vývojáři se pochlubili datem vydání a hratelným demem

Digital Deluxe edice bude mimo základní hru obsahovat navíc digitální soundrack, artbook a již zmíněné příběhové DLC nesoucí název Legion Tales. Přesnější informace o tomto rozšíření zatím nejsou známy, dočkat se jich máme podle Ashborne Games už velmi brzy. Fanoušci si musí prozatím vystačit se sérií posledních trailerů o správě posádky, strategických bitvách nebo sibiřské cestě. Všechny jsou na oficiálním YouTube kanále Ashborne Games.

soutez_casestudy

Na své si podle příspěvku mají přijít i příznivci klasických fyzických edicí. Na pulty e-shopů Alza, JRC a Xzone dorazí také Limited Print edice, která bude obsahovat fyzický disk s hrou a Steam klíč, digitální soundrack a tištěný Mediabook. U některých e-shopů navíc dostanete další dárky k předobjednávce v podobě litografie a plakátu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.