Hlavní navigace

Arcserve webcast

21. 3. 2016

Sdílet

 Autor: cw
21. 3. 2016

arcserve

Nenechte si 26. února ujít náš nový webinář!

Zajištění datové dostupnosti je noční můrou snad každého firemního IT manažera. Protože bychom vám rádi pomohli ke klidnému spánku, zaměřili jsme náš únorový webinář na backup & recovery řešení Arcserve UDP. Tomu jsme loni dokonce udělili ocenění IT Produkt roku 2015!

Arcserve UDP představuje podnikový software pro ochranu dat v klasickém, virtuálním i cloudovém prostředí. Dokáže ochránit servery, koncové stanice i vzdálené pobočky. A navíc sjednocuje různé technologie do jednotné konzole správy.

Šéfredaktor Computerworldu Radan Dolejš si před objektiv naší kamery pozval odborníky na zálohování a obnovu Milana Mottla a Michala Opatřila ze společnosti Arcserve.

arcserve UDP

Webinář se koná v pátek 26. 2. od 13:00. Pro zhlédnutí postačí jen stručná registrace. Po vyplnění formuláře níže na této stránce obdržíte patřičné instrukce.

Každý registrovaný účastník získá možnost otestovat plně funkčního řešení s podporou na jeden rok pro jeden HW socket ZDARMA.

Pokud při registraci uvedete i své telefonní číslo, přijde vám včas upozornění v podobě SMS.

Nezapomeňte se tedy určitě zaregistrovat a zapsat si datum do kalendáře. Právě uvolněná a zbrusu nová verze Arcserve UDP r6 za to opravdu stojí!

CS24

Těším se, že budete zase s námi!

Radan Dolejš
šéfredaktor Computerworldu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku