Hlavní navigace

Webcast Oracle 2016 – stream

7. 9. 2016

Sdílet

7. 9. 2016

img

Nenechte si 21. září ujít unikátní přímý přenos z Žižkovské věže

Každý registrovaný účastník obdrží dárek!

General Data Protection Regulation (GDPR)

Pozor na nové nařízení EU o ochraně osobních údajů!

>> Na jaké subjekty se bude nová právní úprava vztahovat?

>> Jaká opatření bude nutné zavést a kdy?

>> Jaké dopady bude mít GDPR na vás a vaše zákazníky?

Letošní nařízení Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů, neboli General Data Protection Regulation (GDPR), znamená výrazný zásah do současné metodiky a technologie předávání osobních údajů, které jsou běžně shromažďovány v centrálních úložištích.

Bude mít velký dopad na revize interních systémů, postup předávání osobních údajů v rámci společnosti, koncept souhlasu se zpracováním osobních údajů, informační povinnosti, apod.

Obsahuje nové povinnosti správce a zpracovatele včetně jmenování tzv. data protection officerů (DPO). A v neposlední řadě s sebou přináší i hrozbu nových sankcí, které mohou být vypočítávány z ročního obratu společností.

imgProto jsme si před naši kameru pozvali plejádu expertů společnosti Oracle a Mgr. Josefa Prokeše z Úřadu pro ochranu osobních údajů, s nimiž budeme na toto téma diskutovat! Máte se jako vždy nač těšit.

Webcast proběhne 21. 9. v 10:00. Postačí jen stručná registrace dole na této stránce; po vyplnění formuláře obdržíte e-mailem bližší instrukce.

Navíc každý registrovaný účastník, jenž se přihlásí do webcastu, získá zajímavý dárek – zámek s lankem Eagle Creek. Pokud při registraci uvedete i své telefonní číslo, přijde vám včas upozornění v podobě SMS.

Těšíme se na vás!

Cloud22

imgRadan Dolejš
šéfredaktor Computerworldu

img

Autor článku