Hlavní navigace

Zalman Z9 Neo Plus – nová počítačová skříň

21. 11. 2017

Sdílet

 Autor: Zalman
Skříň Z9 Neo Plus patří do kategorie Midi Tower a je určena pro základní desky ATX, Micro-ATX a Mini-ATX

Součástí skříně je i účinný systém chlazení. Součástí dodávky je pět 120mm ventilátorů, tři z nich mají modré LED podsvícení. Promyšlený přístup při navrhování této skříně potvrzuje i instalace dvou prachových filtrů. První je instalován na čelním panelu, druhý filtr pak pod prostorem pro zdroj. 

Zalman

Univerzální design

Tato skříň umožňuje také instalaci vodního chlazení. V horní části je prostor pro velký zásobník vody, který je nedílnou součástí tohoto způsobu chlazení. Skříň je vhodná pro instalaci grafických karet s rozměrem až 400 mm. Systémy pro chlazení procesoru pak mohou mít výšku až 160 mm.

Snadno dostupné porty jsou další předností této skříně. Zalman Z9 Neo Pus je na předním panelu vybaven čtyřmi porty USB: dva standardní porty USB 2.0 a dva rychlé, moderní porty USB 3.0. Vedle portů USB jsou umístěny vstup pro mikrofon a výstup pro sluchátka.

Uvnitř skříně je prostor pro dva pevné disky formátu 3,5″ a 2,5″ a dále prostor pro zařízení formátů 5,25″, 3,5″ a 2,5″. Účinný systém vedení kabelů je v případě použití většího množství pevných disků a dalších zařízení nutností. Speciální gumové vedení pomáhá ukrýt kabely a zajistit ničím nerušený vnější pohled na tuto skříň. 

CS24

Cena a dostupnost

Zalman Z9 Neo Plus je prodáván s doporučenou koncovou cenou 1 699 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?