Hlavní navigace

Zdarma dostupný seminář týkající se Adobe Acrobat 9

4. 6. 2008

Sdílet

Ve spojitosti se včerejším uvedením nové verze rodiny programů Adobe Acrobat 9, pořádá společnost Adobe Systems bezplatný jednodenní seminář pro zákazníky a partnery.

CS24

Ve spojitosti se včerejším uvedením nové verze rodiny programů Adobe Acrobat 9 pořádá společnost Adobe Systems jednodenní seminář pro zákazníky a partnery s cílem představit nejzajímavější funkce a možnosti této aplikace. Zájemci budou mít možnost seznámit se s novinkami v Acrobat 9 a Acrobat.com, nové internetové aplikaci na prohlížení a sdílení obsahu, v úterý 17. června v hotelu Pyramida na Praze 6. Pro slovenské zákazníky je připraven seminář ve čtvrtek 19. června v Bratislavě v hotelu Holiday Inn. Účast na seminářích je zdarma, registrovat se lze zde.


Během semináře se účastníci dozví, jak mohou využít Acrobat 9 k tvorbě dokumentů, obsahující texty, grafiku, hudbu, multimediální obsah nebo 3D, jak vytvářet formuláře nebo jak komentovat a připomínkovat obsah sdílení v pracovní skupině. Přednášející také představí možnosti pro zabezpečení a podepisování dokumentů, online sdílení pro skupinovou spolupráci, archivaci nebo přípravu výstupů pro tisk ve vysoké kvalitě.

- - Adam Šoltys

Byl pro vás článek přínosný?