Hlavní navigace

Zúčastněte se programu Office Insider z libovolné platformy - 3.díl

27. 4. 2017

Sdílet

Prostřednictvím programu Office Insider se dostanete k novým funkcím dříve než ostatní.

Předcházející díl

 

Firma Microsoft v poslední době dělá maximum pro to, aby byla vidět nejen ona, ale i její činnost. Pravděpodobně jste už někde zaslechli, že Microsoft zpřístupňuje ukázky nových sestavení pro Windows 10, která následně vedou k vydání větších aktualizací, jako je například aktualizace s názvem Creators Update, která byla vydána nedávno. Ale věděli jste, že Microsoft nabízí podobný Insider program i pro Microsoft Office?

Počítače Mac

 Pokud se budou chtít do programu Insider zapojit uživatelé počítačů Mac, pak k tomu vůbec nepotřebují předplatné Office 365. Úplně jim totiž postačí, když na svých počítačích Mac spustí aplikaci Office. Poté stačí klepnout do nabídky Help > Check for Updates. Po zobrazení okna Microsoft AutoUpdate pak stačí povolit možnost Join the Office Insider program. Zde následně stačí jen vybrat rychlou (Fast) nebo pomalou (Slow) verzi.

Mobilní zařízení

 Pokud používáte mobilní telefon s operačním systémem Windows 10, pak se nejdříve musíte zapojit do programu Insider Program for Windows 10 Mobile a vybrat vámi požadovanou úroveň. Poté budete automaticky vyzváni k výběru odpovídající verze Office, protože jsou tyto programy přímo integrovány do operačního systému.

V případě operačního systému Android je zapojení do programu Office Insider úplně stejně, jako kdybyste se přihlašovali do komunity pro odběr betaverzí pro jakoukoliv větší aplikaci. Nejprve je třeba, abyste se stali členem komunity Office Insider for Android a poté musíte několik hodin počkat, než vás Google potvrdí jako člena této komunity. Poté můžete použít odkazy nacházející se v levém sloupci stránky komunity, které vás zavedou přímo k betaverzím požadovaných aplikací.

Office Insider Community for Android

soutez_casestudy

Uživatelé operačního systému iOS si nejprve musí stáhnout aplikaci TestFlight a poté musí požádat o účast v programu Office Insider for iPhone a iPad. Program Office Insider je pro iOS pouze ve verzi Fast (rychlá verze). O schválení členství v programu budete neprodleně informování. Firma Microsoft tvrdí, že program Office Insider pro iOS má omezenou kapacitu, a proto může přidání do programu nějakou dobu trvat. Počítejte rovněž s tím, že pokud nebudete aktivně testovat aplikace na operačním systému iOS, může vás Microsoft z programu Insider odebrat.

 

Byl pro vás článek přínosný?