Hlavní navigace

AMPER 2023 – veletrh moderních technologií a řešení pro energetiku a automatizaci

3. 3. 2023

Sdílet

 Autor: AMPER
AMPER je největším veletrhem v oblasti elektrotechniky, elektroniky, energetiky, automatizace a digitalizace, ale i osvětlení a zabezpečení v České republice i na Slovensku.

29. ročník se uskuteční v termínu od 21. – 23. 3. 2023 na brněnském Výstavišti. Veletrhu se zúčastní téměř 400 vystavujících společností z 23 zemí světa. Akce každoročně mapuje technologické novinky, inovace a pokroková řešení a ukazuje směr budoucích trendů v elektro i ICT průmyslu.

Automatizace & digitalizace průmyslu a ICT

Inovativní technologie řídicích a regulačních systémů i software a hardware pro digitální transformaci výrobních podniků budou k vidění na expozicích řady vystavovatelů. Návštěvníci veletrhu budou mít i prostor pro diskuzi v rámci FÓRA AUTOMATIZACE & DIGITALIZACE, který nabídne sled zajímavých přednášek z oboru měřicí, regulační a automatizační techniky a průmyslové informatiky. Vystavovatelé veletrhu představí novinky z oblasti moderních zabezpečovacích a přístupových systémů, dopravně informačních systémů včetně možných SW řešení na míru.


Autor: AMPER

AMPER ENERGETIKA 2023 – odborný program a trendy v oblasti energetiky

Veletrh návštěvníkům nabídne soubor konferencí, přednášek a školení na aktuální témata v oblasti energetiky. K tomu živá prezentace technologických novinek, inovací a pokrokových řešení desítek firem v oblasti výroby, distribuce a akumulace elektřiny přímo na veletrhu. Vystavovatelé představí i komplexní řešení FV systémů a nejnovější modely transformátorů a inovací v rozváděčové technice. Důležitým tématem veletrhu je i nabíjecí infrastruktura a e-mobilita, na kterou se zaměřuje doprovodný program veletrhu AMPER e-MOTION. 

soutez_casestudy

Technologie pro chytré domy i města

Veletrh AMPER je již tradičně ideálním místem k prezentaci novinek vystavovatelů v oblasti chytrých řešení pro domy i celá města. Jedná se například o moderní zabezpečovací a přístupové systémy, monitorovací zařízení v dopravě nebo digitalizační platformy pro optimalizaci toků energií nebo řešení pro rychlonabíjecí stanice. Česká společnost BD SENSORS, která mimo jiné loni v dubnu prostřednictvím společnosti SpaceX vyslala do vesmíru svůj první satelit BDSAT, představí na veletrhu AMPER systém identifikace a evidence osob odkládajících odpad na sběrných dvorech. Systém funguje v souladu s platnou legislativou zejména GDPR. Pro odborníky z řad municipalit a městských služeb je připravena konference „Smart city v praxi VIII“ s podtitulem – Jak chytře rozvíjet města a obce s pomocí moderních technologií a s ohledem na krajinu.

Více informací najdete na www.amper.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku