Hlavní navigace

Apple bude rozdávat vouchery

5. 5. 2013

Sdílet

 Autor: © James Thew - Fotolia.com
Společnost Apple již brzy dosáhne nového milníku - 50 miliard stažených aplikací. A člověk, který stáhne aplikaci právě s číslovkou 50 miliard, dostane voucher na 10 000 dolarů.

Kromě jednoho šťastlivce, jenž si bude moci v App Store stáhnout libovolný obsah v hodnotě 10 000 dolarů (200 000 Kč) dostane ještě dalších 50 uživatelů, kteří stáhnou dalších 50 aplikací, jež budou následovat po té s číslovkou 50 miliard, kupon v hodnotě 500 dolarů. Když Apple tuto akci oznámilo, zbývalo stáhnout ještě 793 milionů aplikací, což může podle odhadů trvat necelé dva týdny. Apple také zveřejnilo seznam pětadvaceti nejoblíbenějších placených i bezplatných aplikací pro iPhone a iPad vůbec.


V kategorii placených se na iPhonu umístili Angry Birds, na iPadu pak vyhrála aplikace Pages. Facebook byl nejstahovanějším bezplatným programem pro iPhone a Skype pro iPad. Není to poprvé, co Apple rozdává ceny za dosažení určitého milníku. Dříve v tomto roce společnost dala voucher v hodnotě 10 000 euro šťastlivci, který si stáhl z iTunes skladbu s číslovkou 25 miliard. V březnu minulého roku pak Číňan Chunli Fu dostal voucher v hodnotě 10 000 dolarů za stažení aplikace z App Store s číslovkou 25 miliard.

CS24

 

Zdroj: Techspot

Byl pro vás článek přínosný?