Hlavní navigace

ASUS přináší 27'' All-in-One PC ET2700

3. 1. 2012

Sdílet

 Autor: ASUS
Nový počítač je prvním PC s 27palcovým displejem a 10bodovým dotykem vybavený operačním systémem Windows.

LED displej upoutá na první pohled. Disponuje vysokým kontrastem a Full HD rozlišením (1920 x 1080). MVA panel navíc nabízí široké pozorovací úhly ve svislém i vodorovném směru o hodnotě 178 stupňů a funkci eliminace blednutí barev. Díky tomu jej lze dobře využít i místo televizoru (mezi volitelné doplňky patří taky třeba kombinovaná Blu-ray mechanika a zabudovaná TV karta s tunerem). Kapacitní displej s 10bodovou dotykovou funkcí navíc umožňuje komplexní ovládání prsty.

soutez_casestudy

Dalším benefitem nového zařízení je integrovaná technologie SonicMaster, která díky přesně vyladěnému signálovému procesoru poskytuje nezkreslené tóny. Efekt prostorového zvuku je zajištěn díky další technologii zvané DTS Surround Sensation UltraPC. K vybraným modelům získají uživatelé i externí subwoofer s rezonanční komorou o objemu 580 cm3.

Konektivita je zajištěna dvěma rychlými porty USB 3.0, jedním kombinovaným konektorem eSATA/USB 2.0 a čtečkou pro SD karty. Na zadní straně přístroje naleznete i HDMI vstup. Počítač lze v případě potřeby umístit na zeď prostřednictvím standardních VESA úchytů. ASUS All-in-One PC ET2700 bude možno na českém trhu sehnat v polovině března od 30 900,- Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?