Hlavní navigace

AuditPro 7 má zjednodušit uživatelské rozhraní

15. 3. 2011

Sdílet

Společnost TruconneXion uvádí novou verzi programu AuditPro - pod pořadovým číslem 7. Dodavatel uvádí, že v této verzi lze pouhým pohledem na kritické ukazatele v „řídicím panelu" zjistit nejzávažnější problém společnosti a jedním klepnutím získat například přehled o největších surfařích na sociálních sítích či informaci o reálné hodnotě softwaru, který firma vlastní, ale nepoužívá.

příloha_ovladnete_sva_data

AuditPro7 řeší problematiku správy softwarových licencí SAM. "V rámci nově navrženého ovládacího a prezentačního rozhraní má uživatel v reálném čase na jedné obrazovce ucelený přehled o procesech ve firemní síti, a to hned z několika pohledů, které jsou klíčové pro efektivní rozhodování o IT," popisuje novou verzi programu Robert Kleiner, ředitel pro strategický rozvoj společnosti truconneXion. „To, co nabídne AP7, už není pouhé ,user friendly solution‛, ale skutečné proaktivní řešení problematiky. AuditPro 7 totiž sleduje důležité události na síti za vás a v okamžiku, kdy je třeba zareagovat, je sám předloží odpovědné osobě k řešení. Takže lze například vědět – míra nelegality softwaru XY na naší síti dosáhla 10 %, uživatel Standa Vlk právě překročil hranici 95 % zaplnění svého disku nebo hraje zakázanou hru 50 minut denně. Jinými slovy to nové je, že se jedná o živý organismus, který neustále sleduje důležité skutečnosti týkající se efektivity uživatelů či správy a využívání HW/SW."

Některá obecně uznávaná schémata řešení v podniku, například ISO 19770 na řešení problematiky SAM, jsou podle dodavatele přímo součástí vnitřní inteligence AuditPro7. Není proto potřeba plánovat, co vše je třeba udělat k dosažení ISO kompatibility.

Byl pro vás článek přínosný?