Hlavní navigace

AVG zdarma ochrání uživatele mobilů před podvody a závadným obsahem

14. 6. 2012

Sdílet

Bezplatné řešení Family Safety pro iOS v češtině a nově i pro Windows Phone uvedla na trh firma AVG. Chrání před podvody, phishingem či potenciálně závadným on-line obsahem.

„Vzhledem k tomu, že lidé stále víc používají mobilní přístroje pro přístup na sociální sítě a pro hledání na webu, je ochrana těchto zařízení před online hrozbami klíčová,“ říká J.R. Smith, generální ředitel AVG.

„Online podvody a útoky jsou na vzestupu a mohou se objevit na jakékoliv platformě, která se připojuje na web. AVG chce chránit svoje uživatele všude, kde se pohybují.  Verzí Family Safety pro iOS a Windows Phone přinášíme našim uživatelům klid, že jsou oni sami i jejich děti chráněni před mobilními hrozbami také na těchto platformách.“

AVG nyní poskytuje ochranu pomocí webového prohlížeče Family Safety uživatelům iPhone, iPad a zařízení s Windows Phone. Stránky, které budou detekovány jako škodlivé, obsahující podvody nebo malware, budou zablokovány pomocí technologie AVG LinkScanner. Jde o technologii nad rámec zabudované mobilní bezpečnosti poskytované operačním systémem.

Pokud rodiče propojí tuto aplikaci s  Family Safety účtem, mohou pomocí webového rozhraní filtrovat možnosti a upravovat seznam povolených a blokovaných stránek na počítači i mobilních zařízeních. Rodiče mohou sledovat on-line aktivity různých uživatelů a blokovat přístup na sociální sítě a další stránky pro každé dítě zvlášť.

soutez_casestudy

Verze jsou zdarma ke stažení na Windows Phone Marketplace a Apple App Store nebo také na webu AVG.

Technické požadavky: minimálně Windows Phone 7.5 (Mango) nebo iPhone, iPad či iPod Touch s iOS 4.3. Family Safety pro Windows Phone je dostupný prozatím jen v angličtině, pro iOS i v češtině.

Byl pro vás článek přínosný?