Hlavní navigace

Certina DS Master snoubí sportovní design s elegantností

13. 8. 2012

Sdílet

 Autor: Certina
Certina přináší nové hodinky určené zejména akčním majitelům, kteří ocení větší odolnost.

Hodinky Certina DS Master mají silný sportovní design a spojují je dvě funkce. Jak chronograf, tak i výhody přesného chronometru. Hodinky jsou z nerez oceli, která je černěná pomocí technologie PVD a jsou dodávány s certifikátem přesnosti COSC.

Po obvodu číselníku je luneta, která znázorňuje ozubené kolo - opracované v úhlu 45 stupňů. Safírové sklo odolné proti poškrábání má antireflexní vrstvu. Na černém číselníku jsou vložené dva sčítače, které znázorňují 12 hodin a desetinu sekundy náležící chronografu, který využívá centrální sekundovou i minutovou ručku. Ve spodní části se nachází vteřinka. Pro přesné odečítání času jsou využity indexy bílé barvy. Aktuální datum je zobrazen pomocí bílého orámovaného okénka, který je na pozici čtvrté hodiny. Hodinové a minutové ručky mají průhledné obrysy, taktéž bílé barvy pro maximálně dobrou čitelnost.

 

Jelikož hodinky jsou sportovního rázu, tak je Certina neopomněla vybavit konceptem DS – double security, což je dvojitý systém ochrany bezpečnosti a odolnosti proti vodě, až do tlaku 10 bar (100m). Pouzdro hodinek o průměru 45 mm svým lehce zaobleným tvarem dobře přilne ke každému zápěstí. Hodinky jsou vyrobeny s kovovým tahem, který je z nerez oceli rovněž černěný metodou PVD a je vybaven sklopnou bezpečností přezkou.

příloha_ovladnete_sva_data

Dvoubarevný model je k dispozici z nerez oceli. Některé plochy jako například boky pouzdra, vnější luneta a prostřední články tahu jsou černěné pomocí metody PVD. Všechny modely jsou dodávány s vlastním COSC certifikátem a ve speciálním balení, a to za cenu 26 890 Kč, respektive 29 190 Kč u dražší černé varianty.

 

Byl pro vás článek přínosný?