Hlavní navigace

Česká Televize v tabletech Samsung

11. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Samsung
Samsung ve spolupráci s Českou televizí představuje novou aplikaci nejobsáhlejšího českého televizního on-line videoarchivu vysílání, přizpůsobenou pro tablety Samsung.

Samsung vyvinul ve spolupráci s Českou televizí lokální aplikaci, jež umožňuje snadné sledování archivu České televize na tabletech Samsung. iVysílání pro tablety navazuje na aplikaci iVysílání vyvinutou Českou televizí pro smartphony a je ušitá na míru základním charakteristikám tabletů Samsung. Grafické prvky jsou orientovány na šířku, ovládání aplikace je na prostornějším displeji tabletů Samsung pohodlnější a přehlednější a chod aplikace je přizpůsoben jejich výkonu. Uživatelé tabletů Samsung si tak naplno užijí výhod on-line videoarchivu všech 4 programů České televize.



Tablety Samsung mají oproti smartphonům své specifické vlastnosti. Proto jsme se rozhodli vyjít jejich uživatelům vstříc a adaptovali jsme aplikaci iVysílání, která byla do této doby dostupná pouze ve verzi vhodné pro prostředí chytrých telefonů. V rozšiřování nabídky Samsung Apps o další aplikace určené speciálně pro tablety Samsung plánujeme dále pokračovat,“ říká Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

 

samsung logo

 

Aplikace iVysílání je maximálně přehledná a intuitivní. Obsahuje několik úrovní - Vedle klasické nabídky čtyř aktuálních pořadů České televize lze hledat v rubrikách Pořady, Podle data a Výběry, nebo si složit vlastní seznam nejoblíbenějších pořadů. V něm se pak uživateli u seriálů a pravidelných pořadů načítá nový díl automaticky vždy po televizní premiéře. Vyhledávání pořadů v aplikaci iVysílání je dále možné podle žánru i data.



Výkonná ředitelka Nových médií ČT Pavlína Kvapilová dodává: "Českou televizi velmi těší zájem o iVysílání. Více než 48 tisíc hodin videa z nejobsáhlejšího televizního on-line videoarchivu v Česku je tak teď dostupných ´na dotyk´ dalším uživatelům. Majitelé různých tabletů mohou své oblíbené pořady sledovat i mimo obývací pokoj a sestavit si programový plán podle vlastních zájmů a časových možností."

CS24



Aplikaci iVysílání si mohou stáhnout majitelé tabletů Samsung zdarma přes SamsungApps. K dispozici je exkluzivně pro tablety Samsung GALAXY Tab 10.1, Samsung GALAXY Tab 8.9, a také pro připravovanou novinku Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus. Majitelé Wi-Fi verzí výše zmíněných tabletů se aplikace dočkají v nejbližších dnech.

Byl pro vás článek přínosný?