Hlavní navigace

Co všechno nabízí členství v PS Plus

15. 2. 2021

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com
Hraní her se postupem času stalo jakýmsi fenoménem. A není se čemu divit. Vždyť moderní platformy i hry rozhodně stojí za to. Stačí se podívat na tituly, které se aktuálně prodávají a rozhodně si lze vybrat. Vždyť na trhu jsou hry prakticky ze všech různých kategorií. Žánrově jsou k dispozici například akční hry, strategie nebo oddechovky či logické. Zkrátka je třeba říct, že je jich poměrně hodně. I z toho důvodu se vyplatí stát se členem nějakého klubu, který se specializuje buď přímo na hry, nebo nějaké platformy. Výbornou volbou je třeba PS Plus. Proč? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Multiplayer v mnoha podobách

 

Hrát v jednom je většinou velká zábava. Zahrát si ale ve více lidech představuje mnohem větší vzrušení a zážitek ze hry. Nepochybně. Přesto si mnohdy multiplayer není možné zahrát v momentu, když nejste registrovaní přímo v daném klubu. PS Plus umožňuje právě hraní ve více lidech. Takto třeba i ve skupině dokážete prozkoumat ve většině her i mnohá další území. Bez problémů porazíte také složitější a o dost silnější nepřátele. Navíc lze obchodovat a uskutečňovat jiné, v single playeru nemožné úkony.

 

Nákup dalších bonusů do her

 

Jmenovat bychom mohli třeba nejrůznější unikátní předměty, jež se mohou v herním světě nacházet. Často si je lze bohužel koupit pouze za reálné peníze. Jak už to tak ale bývá, získáte s nimi velké výhody oproti jiným hráčům. Zapomenout nelze ani na cloudové uložiště. Vždyť mnohé hry vyžadují spousty dat, jež se na pevné disky domácích zařízení nemusejí vejít.    

 

ICTS24

Nové hry se slevou

 

Členství v PS Plus vás může také opravňovat k nákup her s výraznými slevami. Dočkat se tak můžete velmi výhodného pořízení i některého z nejnovějších titulů. Že jich není málo, se můžete bez problémů přesvědčit v mnohých eshopech.