Hlavní navigace

PS Store: Digitální obchod pro nadšené hráče na konzolích

15. 2. 2021

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com
Moderní doba přinesla také moderní zábavu. Už to nejsou jen knihy, televize či rozhlas. S příchodem internetu a nových technologií milovníci her objevili konzole PlayStation. Je s nimi zábava, a kdo tomuto trendu propadne, stráví u nich nejednu hodinu svého volného času. Víte, že existuje také digitální obchod s lákavou nabídkou?

Co je to PlayStation Store

Jak sám jeho anglický název napovídá, bude mít PS Store co do činění s nakupováním. Jedná se o digitální obchod s herním obsahem, který využijí majitelé a aktivní hráči na herních konzolích PlayStation. Vedle her je však možné stahovat také filmy a seriály a herní doplňky. Není třeba kvůli tomu chodit do kamenné prodejny, což by ani v době pandemie nemoci Covid-19 příliš nešlo, když je vše zavřené. Stačí se připojit na internet a vybrat si to, co je vašemu srdci nejblíže.

CS24

Výhody, které PS Store nabízí

Digitální obchod zpřístupňuje on-line stovky her všech možných žánrů, také PS4 hry, demoverze a hry zdarma. Takže si užijete spoustu zábavy i bez toho, abyste za ni museli platit. Naproti tomu placené služby je možné zakoupit i výhodně s využitím slev a akcí. Filmy nebo seriály si lze pronajmout či koupit. A protože obsah, který si pořídíte na PlayStation Store, je uložený v knihovně, na vašem vlastním pevném disku konzole vám zůstane dostatek prostoru.

Jak za nabídku zaplatíte?

Běžně se na internetu nakupuje za použití kreditní karty. Je to rychlé a pohodlné. V PlayStation Store lze pořizovat zábavu také za dobíjecí kartu, se kterou si dobijete svůj kredit, a z něho pak platíte za používané služby. Pokud chcete využívat i bonus, není na škodu si pořídit předplatné PlayStation Plus. Získáte přístup k on-line multiplayerové části her, takže si zahrajete i se svými přáteli, a dostanete se i ke hrám ještě nevydaným. Odměnou za členství jsou pak hry zdarma z PlayStation Store. Tato předplacená karta se členstvím je také ideálním dárkem pro každého nadšeného hráče na konzolích PlayStation. 

Byl pro vás článek přínosný?