Hlavní navigace

Dell přináší nová zařízení pro Windows 8

25. 10. 2012

Sdílet

 Autor: Dell
Nová zařízení, mezi něž patří třeba konvertibilní ultrabook XPS 12, budou pro nový systém uzpůsobena zejména dotykovým ovládáním.

V úvodu jsme zmínili model XPS 12, podívejme se tedy neprve na něj. Toto zařízení, které v sobě kombinuje výhody ultrabooku a tabletu, je vybaven unikátním 12,5palcovým otočným displejem, který při otočení směrem ke klávesnici funguje (a vypadá) jako ultrabook, při otočení opačném pak jako tablet. Dell XPS 12 je vybaven procesorem Intel Core i5 s frekvencí 1,7 GHz, 4 GB DDR3 paměti RAM a 128GB SSD disk. Na americkém trhu byla cena nejlevnějšího modelu oznámena na 1 200 dolarů, takže předpokládáme, že jeho cena na českém trhu se bude pohybovat od přibližně 28 tisíc korun, .

Dalším představeným zařízením je All-in-One počítač XPS One 27, který byl vytvořen pro kreativní jedince. Jeho designu šetřícímu prostor dominuje 27palcový Wide Quad HD displej, který podle tvrzení Dellu disponuje o 78 procent větším počtem pixelů než klasický HD displej.

Dell také v předvánočním čase aktualizuje své úspěšně produkty, jako je ultrabook Dell XPS 13, který bude nově disponovat novým čipsetem Ivy Bridge. Nová generace XPS 13 tak bude podle informací získaných od výrobce dvakrát rychlejší než generace původní. Dell dále aktualizoval All-in-One PC Inspiron One 23, který disponuje Full HD displejem. Novinkou u tohoto modelu je dotykové ovládání.

CS24

Dell XPS One 27

Dell XPS 13 nové generace

Byl pro vás článek přínosný?