Hlavní navigace

Mobilní telefon Jamese Bonda! Sony Xperia T

25. 10. 2012

Sdílet

 Autor: Sony
Stejně tak jako do kin přichází nová Bondovka, na trh mobilní chtelefonů se chystá přístroj, který slavný tajný agent ve filmu využívá - Sony Xperia T.

Stejně tak jako do kin přichází nová Bondovka, na trh mobilní chtelefonů se chystá přístroj, který slavný tajný agent ve filmu využívá - Sony Xperia T.

Sony Xperia TXperia T se dle známých parametrů jeví jako jednoznačná vlajková loďznačky Sony. Svým designem se vrací do dob typů Arc a Arc S, jelikož zadní strana je mírně vypouklá dovnitř. Korporace se tak vrací kekoncepci, kterou spousta uživatelů starších modelů vnímala jako klad.

Vnější část přístroje se pyšní displejem s úhlopříčkou 4,6 palců (s HD Ready rozlišením 1280x720 pixelů). Fotoaparát o rozlišení 13 megapixelů s možností natáčení Full HD videa najdeme na zadní straně. Po bocích pak vypínací tlačítko, ovládání hlasitosti, mechanickou spoušť typickou pro telefony Xperia a na straně horní 3,5mm jack konektor pro připojení sluchátek.

soutez_casestudy

Uvnitř se skrývá dvoujádorvý procesor Qualcomm Krait s frekvencí 1,5 GHz doplněn1 Gb paměti RAM, což dohromady zaručuje svižnou činnost nového předinstalovaného operačního systému Android 4.0. Sony se dále chlubí podporou NFC a vnitřní pamětí 16 GB, která jde navíce rozšířit pomocí paměťových karet MicroSD.

Spojitost s filmem Skyfall najdeme pouze v útrobách přístroje. Konkrétně se jedná o speciální Bondovské schéma a vyzváněcí melodie.

Byl pro vás článek přínosný?