Hlavní navigace

Download: Norton 360 v5.0 na 90 dnů zdarma

19. 3. 2011

Sdílet

Ve spolupráci se společností Symantec vám přinášíme nejnovější verzi komplexního bezpečnostního balíku Norton 360 ve verzi 5.0 na 90 dnů zdarma.

Norton 360 je komplexní bezpečnostní balík vyvíjený společností Symantec, jež si klade za cíl ochránit váš počítač, vaši identitu i veškeré soubory před stále se rozrůstajícími hrozbami plynoucími z internetu.

Aktuální verze produktu Norton 360 podle svých autorů vylepšuje uživatelské rozhraní, které se nyní jmenuje Norton Control Center. To dává uživatelům přehled o stavu bezpečnosti, nastaveních a informuje o ochraně počítače a výkonnosti. Norton Control Center také umožňuje přístup k Norton Cybercrime Index, Norton Online Family a službě pro hodnocení webových stránek Norton Safe Web. Norton Safe Web zvyšuje ochranu on-line a nově obsahuje značku bezpečí Norton pro internetové stránky, které používají VeriSign SSL certifikáty nebo VeriSign Trust Seal (VeriSign je nyní součástí společnosti Symantec). Z Norton Control Center mohou spotřebitelé také „proklikávat“ na nástroj Norton Safe Web pro Facebook, který kontroluje novinky a zeď Facebooku, jestli neobsahují škodlivé odkazy a další hrozby.

Stáhnout Norton 360 5.0 (141 MB)

 

Norton 360 - Control Center

 

Norton 360 má kromě antivirové ochrany za úkol zajistit uživatelům počítače také vyšší výkon prostřednictvím nástrojů pro vyladění počítače, k dispozici je rovněž automatické zálohování. Vyladění počítače podle Symantecu nabízí rychlejší čištění registrů, jemné vyladění hlavních systémových nastavení a uvolnění paměti, takže se aplikace spouští a fungují rychleji a jsou odstraněny zbytečné soubory, které snižují výkon pevného disku.  Norton 360 také aktualizuje průběžný stav zálohování a šifruje soubory zálohované on-line.

 

Norton 360 5.0 integruje následující technologie (stejně jako produkt Norton 2011):

  • Insight - bezpečnostní technologie založená na pověsti souborů. Symantec Insight analyzoval anonymní vzory souborů softwaru z více než 175 milionů klientských počítačů a automaticky identifikuje a blokuje nový škodlivý software.
  • SONAR 3 je hybridní řešení založené na sledování chování potenciálních hrozeb i jejich pověsti, identifikuje a blokuje nové útoky, programy určené pro kriminální použití a další hrozby, které se jinak vyhnou tradiční detekci. SONAR 3 hrozby automaticky vyhodnocuje bez nutnosti zásahu uživatele.
  • Norton Power Eraser a Norton Bootable Recovery Tool jsou nástroje, které poskytují agresivní detekci a technologie pro obnovení systému a umožňují uživatelům vyčistit již dříve infikovaný počítač.

Norton 360 - nastavení

 

CS24

Návod k instalaci

Stáhněte a spusťte instalaci programu. V prvním okně potvrďte, že souhlasíte s licenční uživatelskou smlouvou a klikněte na tlačítko Souhlasím a nainstalovat. Proběhne samotná instalace programu, jejíž časový průběh se odvíjí od hardwarové konfigurace vašeho počítače. Jakmile bude proces dokončen, vyzve vás instalační průvodce k prvnímu spuštění programu, které zahájíte kliknutím na tlačítko Prozkoumat, a zároveň si od vás vyžádá aktivaci produktu, která spočívá v jednoduchém zadání vaší platné e-mailové adresy a kliknutí na tlačítko Další. Aktivaci dokončíte přihlášením se ke svému účtu Norton Account, k čemuž použijete heslo, které vám bylo zasláno na vámi uvedenou e-mailovou adresu. Kliknutím na tlačítko Připojit produkt úspěšně zaregistrujete.

Norton 360Koupě plné verze

Pokud budete s produktem spokojeni a budete si chtít zakoupit plnou, časově neomezenou verzi, můžete tak učinit u prodejců výpočetní techniky nebo na webu společnosti Symantec. Verzi s platností na jeden rok, jež zahrnuje licenci až pro tři počítače, si tam můžete pořídit za 1899 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?