Hlavní navigace

DuckDuckGo je dostupný v beta verzi pro Macy

19. 4. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Vyhledávací engine postavený na zabezpečení soukromí míří na Macy.

DuckDuckGo vznikl na základě jednoduché myšlenky. Jako vyhledávač respektující uživatelské soukromí. Nepamatuje si historii vyhledávání ani o vás neuchovává žádné informace. 

Funguje spolehlivě a získal si svou popularitu, takže jej jeho autoři chtěli posunout dál. Nejdřív vyvinuli mobilní verzi pro iOS i pro Android, které dbají na soukromí úplně stejně jako původní engine. K tomu podporují šifrování, blokují skryté trackery a tak dále. Nově na skladě je prohlížeč pro Mac.

příloha_ovladnete_sva_data

Je pro vás u AI projektů zásadní rychlá návratnost investic?

Autoři tvrdí, že už teď je v některých aspektech rychlejší než Chrome, obsahuje správce hesel, správu karet, záložek a ještě něco navíc. Do budoucna DuckDuckGo plánuje přidat například ad blocker. Chromium engine přitom nahrazuje webkitem od Applu, který používá i Safari, díky čemuž by měl být prohlížeč s Mac systémy maximálně kompatibilní. 

Pokud si chcete beta verzi DuckDuckGo pro Macy vyzkoušet, je třeba si stáhnout mobilní verzi aplikace a přes nabídku DuckDuckGo for Desktop v Nastavení se zapsat do pořadníku. Jakmile bude vaše žádost schválena, obdržíte zvací kód a odkaz ke stažení prohlížeče.

Byl pro vás článek přínosný?