Hlavní navigace

Epson MG-850HD – projektor s dokovacím konektorem pro iPod

3. 11. 2011

Sdílet

 Autor: Epson
Každý chce být kompatibilní s Apple, a výjimkou není ani Epson. Společnost představila HD-Ready 3LCD projektor, který je vybaven dokem pro iPod.

Projektor pro domácí kino tak lze využívat pro sdílení a poslech hudby, jakož i přehrávání videa či prohlížení fotografií přímo ze zařízení Apple, a to bez jakékoliv instalace ovladačů. Kromě iPodu Touch od první do čtvrté generace a iPodu nano třetí až páté generace do dokovacího konektoru zapojíte i další vybrané výrobky společnosti s nakounutým jablkem ve znaku. Jmenovitě iPhone 3G, 3GS, 4, iPad a iPad 2.

Model MG-850HD se pyšní integrovanými stereo reproduktory o výkonu 10 W a kromě obsahu z domácích úložišť a zařízení (třeba Blu-Ray přehrávačů či počítačů) je schopen přehrávat i multimédia stažená aplikací iTunes. Výrobce udává možnost velikosti úhlopříčky až 300 palců.

soutez_casestudy

Jas projektoru má hodnotu 2 800 lumenů a kontrastní poměr 3 000:1, což umožňuje sledovat obsah i za denního světla. 3LCD technologie, kterou Epson používá, neunavuje tolik oči diváka a poskytuje jasný a čistý obraz.

Samozřejmostí je funkce plug and play, díky které můžete přehrávat videa a hudbu bez jakéhokoliv čekání a nastavování. Projektor můžete navíc jednoduše nastavit tak, aby bylo korigováno případné lichoběžníkové zkreslení a obraz tak byl zcela rovný.

Byl pro vás článek přínosný?