Hlavní navigace

eReading přináší čtečku elektronických knih, se kterou si popovídáte česky

4. 12. 2011

Sdílet

 Autor: ereading
Portál s elektronickými knihami eReading.cz přináší první čtečku elektronických knih lokalizovanou do češtiny s možností přímého přístupu k českému obsahu odkudkoliv na světě.

Na český trh přichází první čtečka původem z Evropské unie a zároveň pátá na světě, která umožňuje pomocí Wi-Fi připojení stahovat ukázky knih a následně zakupovat kompletní tituly bez nutnosti použití dalších zařízení (počítač, apod.). Čtečka tak zajistí čtenáři odkudkoli na světě přístup do kompletního knižního katalogu portálu eReading.cz.

„Nákup knížek přímo ze čtečky umožňuje jen velmi málo čteček na světě a nás těší, že podobný komfort můžeme jako první nabídnout i českému čtenáři,“ dodal spoluzakladatel portálu Martin Lipert.

 

ereading box


Čtenář si přes čtečku na jedno kliknutí může stáhnout libovolný titul, který si kdykoliv dříve zakoupil na portálu eReading.cz, čímž získává permanentní přístup do své vlastní on-line knihovny.

Do budoucna eReading.cz plánuje také zajištění přísunu periodických informací. Nyní je v sekci „Periodika“ dočasně uvedena předpověď počasí pro Českou republiku.

Čtečka portálu eReading.cz umožňuje uživatelům také nahrávat vlastní soubory. Čtenáři již nemusí řešit nepřehlednou situaci v oblasti formátů, jelikož čtečka podporuje jejich nadstandardní množství včetně potřebných standardů zabezpečení knih využívaných na lokálních trzích. Uživatelé tedy mohou bez komplikací nahrávat obsah i od konkurenčních portálů.

 

ereading sides

CS24


Doporučená koncová cena čtečky činí 3 499 Kč s DPH, zahrnuje však další bonusy v přibližné hodnotě 1 100 Kč. Zákazník v ceně získává pevné pouzdro za 499 Kč, tři knihy od nakladatelství Torst1 v celkové hodnotě 395 Kč a počáteční kredit na nákup e-knih na portálu eReading.cz v hodnotě 200 Kč. Hlavním prodejním partnerem čtečky eReading.cz (First Edition) je internetový obchod KASA.cz.


 

Byl pro vás článek přínosný?