Hlavní navigace

Evolveo XtraPhone 4.5 Q4: smartphone pro každý den

26. 10. 2013

Sdílet

 Autor: Evolveo
Společnost Evolveo uvádí na český trh další chytrý telefon. Tentokrát se jedná o čtyřjádrový model XtraPhone 4.5 Q4 s 1 GB operační paměti.

Společnost Evolveo uvádí na český trh další chytrý telefon. Tentokrát se jedná o čtyřjádrový model XtraPhone 4.5 Q4 s 1 GB operační paměti.

Evolveo XtraPhone 4.5 Q4Smartphone je vybaven quad core procesorem Každé jádro pracuje na frekvenci 1.5 GHz. Využívá moderní architekturu ARM Cortex-7, která je optimalizovaná na maximální výkon s nízkou spotřebou energie. Všechna čtyři jádra jsou využita, jen pokud to vyžaduje prováděná činnost.

Displej přístroje je qHD s rozlišením 960 x 530 bodů. Je vybaven technologií IPS, která nabízí čistý obraz, věrné barvy a široké pozorovací úhly. Tělo s lehce pogumovaným zadním krytem se příjemně drží v dlani. V balení telefonu navíc dostanete bílý zadní kryt White Pearl zdarma.

CS24

Smartphone je vybaven 8.0 megapixelovým fotoaparátem s automatickým ostřením a LED diodou pro blesk. Podpora režimu High Dynamic Range vám umožní vidět rozšířením rozsahu expozice více detailů na vašich snímcích. Foto editor nabízí nové filtry, ohraničení a další nástroje pro snadnou úpravu vašich fotografií.

V balení se nachází rovněž černé ochranné pouzdro, čisticí podložka, sluchátka Black Ice s handsfree a ochranná fólie na displej. Doporučená koncová cena Evolveo XtraPhone 4.5 Q4 je 4 390 Kč s DPH.

Byl pro vás článek přínosný?