Hlavní navigace

Freeware: Advanced SystemCare Free 4 - PC pod kontrolou

29. 7. 2011

Sdílet

 Autor: © Qilux - Fotolia.com
Advanced SystemCare Free 4 nabídne komplexní soubor užitečných nástrojů určených pro skenování systému, opravu chyb, sledování procesů, defragmentaci disku a další činnosti.

V přehledném grafickém uživatelském rozhraní získáte přístup k mnoha utilitám, jež jsou podle zaměření rozděleny do čtyř kategorií: Denní údržba, Hluboká údržba, Turbo Boost a Toolbox.

V rámci první jmenované skupiny naleznete nástroje pro rychlé skenování škodlivého malwaru, opravu registrů, smazání vaší webové aktivity včetně historie, hesel i dočasných souborů a odstranění zbytečných souborů na disku.

Kategorie Hluboká údržba potom nabídne úplné skenování malwaru, optimalizátor systému, nástroj pro zjištění stavu harddisku nebo defragmentaci disku.

Sekce Torbo Boost pak slouží pro celkovou optimalizaci a zrychlení běhu počítače prostřednictvím dočasného vypnutí nadbytečných služeb, procesů běžících na pozadí a pročištění paměti.

Nakonec v balíčku Toolbox naleznete utility určené pro čištění registrů, odinstalování programů, bezpečné smazání souborů, optimalizaci využití operační paměti, obnovu smazaných dat či skener bezpečnostních záplat.


iobit


Verze: 4.0.1.200

Typ: komplexní správa PC

Systém: XP / Vista / 7

Velikost: 29 MB

Licence: Freeware

Cena: Zdarma

Čeština: Ano

Domovská stránka: IObit

Stáhnout program

CS24

 

Úvodní foto: © Qilux - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?