Hlavní navigace

Freeware: JetClean vyčistí počítač

30. 12. 2011

Sdílet

 Autor: © dell - Fotolia.com
Hledáte nástroj pro optimalizaci počítače, který je nabitý funkcemi, lze jej používat jako portable aplikaci a je zdarma?

Nástrojů pro údržbu a optimalizaci existuje velké množství, ale jejich úroveň je rozdílná. Pokud hledáte funkcemi nabitou a přitom zdarma dostupnou aplikaci, vyzkoušejte JetClean. Pro údržbu systému je připraveno čištění registru, vymazání dočasných souborů z pevného disku, nalezení neplatných zástupců a optimalizace operační paměti. Mezi další nástroje patří poskytnutí informací o systému, možnost odinstalování aplikací nebo správa programů spouštěných při startu Windows. Samozřejmostí je zálohování a možnost vrácení provedených změn, přítomna je rovněž možnost vygenerovat si portable verzi, kterou lze umístit například na flash disk. Pro náročnější uživatele je k dispozici placená verze, která dále nabídne například optimalizaci připojení k internetu nebo defragmentaci registru.


Pomocí JetClean optimalizujete počítač


Verze: 1.0.0

Typ: optimalizace systému

Systém: Windows 2000 / XP / Vista / 7

Velikost: 3,4 MB

Licence: Freeware

Cena: Zdarma

Čeština: Ne

Domovská stránka: Bluesprig

soutez_casestudy

Stáhnout program


Autor se již od útlého dětství věnuje IT a je autorem mnoha lokalizací softwaru do češtiny. Ve volných chvílích píše Buchtič blog převážně o IT a herním průmyslu.

Byl pro vás článek přínosný?