Hlavní navigace

Invicta spojila síly s Abrahamem

11. 7. 2011

Sdílet

 Autor:
Značky mají mnoho příznivců a živoucí legenda si našla českého motocyklového jezdce Karla Abrahama!

Ačkoli jsou hodinky značky Invicta vyráběny ve Švýcarsku, odkud také pochází, její vedení sedí na Floridě. A právě z Ameriky pocházejí i její originální designy, neotřelé postupy a hlavně netradiční smýšlení. Tato kombinace dala vzniknout i absolutně gigantickým hodinkám, které jsou určeny pro opravdu velké a silné zápěstí. Jejich ocelové pouzdro totiž ohromí svým 58mm diametrem! Řeč je o modelech z linie Sea Hunter Chrono, které jsou určené pro vodní sporty a potápění. Jejich vodotěsnost je tak praktických 300 metrů a nechybí ani další rozpoznávací znaky „potápek“, jako je jednosměrně otočná luneta, luminiscenčním materiálem Tritnite ošetřené číslice, indexy a ručky a samozřejmě kaučukový (polyuretanový) náramek.

 


 

Uložený strojek pochází od švýcarské společnosti ISA a kromě chronografu nabízí také funkci velkého data, které je zobrazováno ve dvojici vyříznutých okének, a indikaci jména dne, ke které slouží retrográdní ručka. Pod ní je na číselníku vyobrazené logo společnosti – okřídlený helvetský kříž.

 

 

Tyto hodinky si lze pořídit za 21 600 Kč v provedení s ocelovým pouzdrem či zlaceným, a to s perleťovým či karbonovým vzorem číselníku. Od 15. července do 7. srpna navíc probíhá akce, kdy ke každým koupeným hodinkám Invicta, získává jejich majitel navíc zdarma lístek na Moto GP, které se bude konat 14. srpna na brněnském okruhu. V závodu pak bude bojovat o prvenství nejlepší český jezdec Karel Abraham, které své hodinky Invicta jen tak ze zápěstí nesundá.

 

www.hodinky-invicta.cz

soutez_casestudy

 

Cena: 21 600 Kč

Byl pro vás článek přínosný?