Hlavní navigace

JOYCE ČR uvádí bezdrátové DECT náhlavní soupravy Yealink řady WH6x

5. 5. 2021

Sdílet

 Autor: Joyce
S radostí vám představujeme novou řadu DECT náhlavních souprav od Yealinku, které jsou určené jak pro práci v kanceláři, tak i v režimu homeoffice. Tyto novinky pro sjednocenou komunikaci vynikají skvělými funkcemi, elegantním designem a kvalitním zpracováním.

Tato série nabídne náhlavní soupravy Yealink WH62 a WH63a vyšší modely WH66 a WH67 s multifunkční základnovou stanicí a dotykovým displejem. Všechny modely navíc disponují certifikací pro Microsoft Teams, která zaručuje bezproblémovou kompatibilitu se světem Microsoft Teams.

Na co se můžete těšit u těchto novinek?

  • Náhlavní soupravy rovnající se kvalitou produktům značek Jabra a Poly
  • Všechny produkty jsou certifikované společností Microsoft pro MS Teams
  • Výdrž baterie při hovoru až 14 hodin a v pohotovostním režimu až 125 hodin
  • Propojení až se 3 zařízeními
  • Možnost na základnu připojit 4 náhlavní soupravy (např. pro náslechy operátorů)
  • Díky technologii DECT dosah až do vzdálenosti 160 metrů
  • Možnost připojit další příslušenství - bezdrátové nabíjení pro mobilní telefon, busylight aj.

Nové náhlavní soupravy připojíte k IP telefonům Yealink, mobilnímu telefonu nebo počítači.

Aplikované technologie jako Yealink Super Wideband HD Audio nebo Acoustic Shield optimalizují a zvyšují výslednou kvalitu zvuku, což společně s lehkým ovládáním pomocí dotyku prstu a pohodlným nošením zvyšuje výsledný zážitek při používání této náhlavní soupravy.  Odstranění okolních šumů je opravdu na vysoké úrovni, díky čemuž se můžete soustředit na práci a nebudete rozptylování okolními ruchy. Náhlavní soupravy jsou velmi komfortní a zaručují pohodlní i při celodenním nošení. U náhlavní soupravy Yealink WH63 (WH67) zajistí komfort i 4 různé styly nošení náhlavní soupravy, stejně jako různé velikosti koncovek do uší, díky čemuž si můžete upravit styl nošení náhlavní soupravy dle Vašich preferencí.

Multifunkční základnová stanice u modelů Yealink WH66 a WH67 je vybavena dotykovým displejem a nabízí příležitost pro připojení více zařízení a flexibilitu při jejich správě z jediného místa. Mimo jiné multifunkční základnová stanice v sobě integruje funkce USB hubu, plně duplexního hlasitého reproduktoru nebo stojanu na mobilní telefon s podporou bezdrátového nabíjení, díky čemuž dosáhnete komfort a úsporu místa na Vašem pracovním stole.

příloha_ovladnete_sva_data

Náhlavní souprava i k ní příslušející základna umožňují uživateli snadno ovládat hlasitost, vytočit poslední číslo, přijmout/odmítnout příchozí hovor nebo ovládat více hovorů. Integrovaná indikace stavu pomocí busylight LED zajišťuje, že v případě Vaší zaneprázdněnosti nebudete rušeni a můžete se tak plně koncentrovat pouze na Vaši probíhající komunikaci.

Distributorem náhlavních souprav Yealink pro český a slovenský trh je společnost JOYCE ČR, s.r.o.

Byl pro vás článek přínosný?