Hlavní navigace

Webcast Kaspersky – registrace

15. 7. 2020

Sdílet

 Autor: cw
Sledujte 26. 8. naše živé online vysílání se společností Kaspersky Robustní ochrana firemní infrastruktury & cloudů aneb Vše, co vás zajímá o společnosti Kaspersky» Vzestup ransomwaru a jak s ním bojovat» Jak zabezpečit prostředí využívající více cloudových služeb» Jak čelit útokům na cloudová řešení

Sledujte 26. 8. naše živé online vysílání se společností Kaspersky

Kaspersky

Robustní ochrana
firemní infrastruktury & cloudů

aneb Vše, co vás zajímá o společnosti Kaspersky

» Vzestup ransomwaru a jak s ním bojovat

» Jak zabezpečit prostředí využívající více cloudových služeb

» Jak čelit útokům na cloudová řešení, která používají zaměstnanci

Pracujete s veřejnými cloudy nebo se chystáte využít hybridní cloud a máte obavy z jejich zabezpečení? Máte zájem o moderní metody odhalování malwaru ve vaší infrastruktuře? Nový webcast Computerworldu vás seznámí s nejnovějšími řešeními, kterými můžete ochránit svou infrastrukturu, koncové stanice i cloudová prostředí.

Těšit se můžete na Michala Lukáše z místního zastoupení společnosti Kaspersky.

Online živé vysílání proběhne ve středu 26. 8. od 10:00. Postačí jen stručná registrace na této stránce. Po vyplnění formuláře obdržíte e-mailem bližší instrukce.

Pokud při registraci uvedete i své telefonní číslo, přijde vám včas upozornění v podobě SMS.

Těšíme se, že budete s námi,

soutez_casestudy

Radan Dolejš
šéfredaktor Computerworldu

Kaspersky je mezinárodní společností zabývající se kybernetickou bezpečností, která byla založena v roce 1997. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky při vytváření bezpečnostních řešení a služeb nové generace zaměřených na ochranu podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů. Více se dozvíte na www.kaspersky.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku