Hlavní navigace

Microsoft upravil aplikaci pro propojení mobilu s Windows

4. 4. 2022

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Microsoft změnil název i design aplikace Váš telefon.

Propojování Android telefonu a Windows počítače bude od nynějška probíhat jinak. Microsoft přejmenovává aplikaci Your Phone – Váš telefon na Phone Link, přičemž součástí změn je rovněž maličko odlišné rozhraní, které dává více vyniknout notifikacím.

Aplikace Váš telefon funguje už několik let, umožňují rychle zacházet s telefonem skrz rozhraní počítače. Snadno tak můžete například odesílat textové zprávy, aniž byste vzali telefon do ruky. 

Postupně byla aplikace vybavena dalšími funkcemi, a tak se s ní lze v současnosti snadno dostat k fotografiím, ale i k dalším aplikacím.

soutez_casestudy

Jak spravujete více cloudů ve vaší firmě?

Aktuální redesign ji má dle vyjádření Microsoftu víc přiblížit pojetí Windows 11, a tak například notifikacím se dostane více prostoru v levém postranním panelu. A zatímco ve Windows bude nově fungovat pod názvem Phone Link, v Androidu se změní název přidružené aplikace na Link to Windows. 

Zároveň Microsoft rozšiřuje seznam partnerů, s jejichž telefony bude propojení fungovat o něco lépe, jmenovitě o telefony značky Honor, a to Magic 3, Magic 4 a Magic V.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?