Hlavní navigace

Na trh přichází domácí 3D monitor Panasonic s úhlopříčkou 165 cm

11. 10. 2011

Sdílet

 Autor: Panasonic
Profesionální 3D plazmový monitor s rozlišením Full HD a velkorysou úhlopříčkou 165 cm byl nedávno představen společností Panasonic. Model TH-65VX300E je prvním z řady VX300 určeným speciálně pro využití v domácích kinech.

Luxusní produkt tak doplňuje mezeru v nabídce 3D monitorů Panasonicu pro domácí využití. Kromě toho se žádných kompromisů nemusí obávat ani profesionálové, zejména v oblasti filmového průmyslu či designu. Uživatelé se mohou těšit na dvojnásobný počet barev oproti srovnatelným modelům konkurence i na plynulejší barevné přechody, zejména v tmavých oblastech obrazu.

Nový trojrozměrný monitor by měl poskytovat bohaté možnosti nastavení, jako například volba z pěti různých typů barevné škály, vyladění barev v jednotlivých kanálech RGB či změny ve vyvážení bílé. Sledujete-li černobílý materiál, můžete deaktivovat RGB kanál a tím eliminovat sekundární barvy ve filmu. Individuální preference lze pak samozřejmě uložit do paměti.

Jste-li profesionál, nejspíše oceníte oddělené zobrazení trojrozměrného záznamu pro levé a pravé oko nebo funkci Wave Form Monitor, zobrazující vlnovou délku analogového i digitálního videosignálu v reálném čase, včetně průběžné úpravy charakteristiky tohoto signálu.

Na zahájení prodeje monitoru Panasonic TH-65VX300E se můžete těšit již příští měsíc. Doporučená cena produktu byla stanovena na 171 995,- Kč.

CS24


Byl pro vás článek přínosný?