Hlavní navigace

Nástroje pro efektivní komunikaci pro práci z domu nyní zcela zdarma

29. 4. 2020

Sdílet

 Autor: Joyce
Mnoho firem muselo přizpůsobit své fungování díky omezením v současné nelehké situaci. Velká část zaměstnanců tak nyní pracuje ze svých domovů, aniž by na to byla firemní telefonní ústředna technicky vybavena nebo dokonce firmy žádnou ústřednu nemají. Je Vám tato situace povědomá? Nebojte se, společnost Joyce ČR pro Vás má řešení a navíc zcela zdarma.

Pokud zaměstnanci při práci z domu mohou využívat pouze volání z mobilu, často postrádají řadu funkcí: 

- hlasový automat se směrováním dle pracovní doby,
- automatickou spojovatelku,
- možnost udělat konferenční hovor více než 3 zaměstnanců,
- možnost přepojit hovor,
- možnost využívání společného firemního tel. seznamu,
- nevidí zda mají kolegové obsazeno,
- a často ani netuší, že i pro práci doma lze mít vyzváněcí skupiny čísel s postupným nebo současným vyzváněním.

S nabízenými produkty však všechny tyto funkce můžete využívat i na mobilních telefonech.

Níže uvedená nabídka je platná do 30. června 2020. Od data objednání pak můžete dané služby využívat bezplatně po dobu 90 dní. Nevyžaduje žádné investice ani instalaci žádného zařízení.

Co tedy nabídka obsahuje:

1.      Zdarma zřízení i provoz cloud ústředny Yeastar C16/C32 na 90 dní

Ústředna Yeastar C16 znamená 16 tel. linek a 4 souběžné hovory, verze C32 má 32 tel. linek a 8 souběžných hovorů. Ústředny dokážou propojit až 8 zaměstnanců do jedné audiokonference a vytvořit souběžně až 16 takových konferencí. Také jsou snadno rozšiřitelné až na 500 tel. linek a běží na zabezpečených serverech umístěných v Česku.

Pro propojení ústředny s okolním světem stačí zákazníkovi požádat kteréhokoliv telekomunikačního operátora o zřízení SIP trunku s novými tel. čísly, přesměrování stávajících čísel nebo portaci stávajících čísel (nebo je možné využít stávající SIM karty vložené do GSM brány).

 2.      Zdarma aktivace služby Linkus Cloud Service na 90 dní

Namísto stolního telefonu instalace aplikace Linkus do mobilu. A díky službě Linkus Cloud Service jsou k dispozici i nadstandardní funkce jako je chat, zasílání souborů a další.

Hovory jsou kvalitně zabezpečeny "tunelem" na úrovni aplikace, veškerý následný přenos mezi ústřednou a tunelovým serverem je šifrován a každá ústředna má svůj vlastní šifrovací klíč.

Při využití těchto služeb bude zákazník po dobu 90 dní platit jen telekomunikačnímu operátorovi za uskutečněná volání. Pak se rozhodne, zda službu bude dále využívat na komerční bázi nebo ji bezplatně ukončí.
Vyhrazujeme si možnost prodloužení bezplatného období s ohledem na aktuální situaci s COVID-19.

 3.      Zdarma 50 přístupů do Yeastar Remote Management na 90 dní

Věnujete se instalacím a správě ústředen u svých zákazníků? Pak Vám tato platforma usnadní práci. Všechny pobočkové ústředny Yeastar řady S a K můžete snadno a bezpečně monitorovat a spravovat z jednoho místa/platformy.


Chcete některý z produktů nasadit ve své společnosti? Neváhejte vyplnit náš objednávkový formulář a my se Vám ozveme a vše zařídíme.

CS24

Naše společnost Joyce ČR, s.r.o. působí na českém a slovenském trhu již více než 20 let. Specializujeme se na oblast firemní hlasové a video komunikace, jsme lídrem ve VoIP oblasti. Stavíme na silném technickém zázemí, které nám umožňuje navrhovat a implementovat celková řešení na míru našich zákazníků. Rádi Vás také zaškolíme.

Další oblastí, které se věnujeme, jsou alternativní zdroje energie. Specializujeme se na střešní fotovoltaické elektrárny všech sklonů i velikostí, menší elektrárny pro rodinné domy i větší realizace pro firemní objekty. Zajišťujeme kompletní realizace na klíč, od návrhu, po realizaci a vyřízení veškeré administrativy, včetně dotací.

Byl pro vás článek přínosný?