Hlavní navigace

Nová řada příslušenství Logitech pro iPad

3. 4. 2012

Sdílet

 Autor: Logitech
Společnost Logitech představila pro iPad novou řadu kompatibilního příslušenství včetně klávesnice a krytu či stojanu s reproduktorem.

Tato řada se skládá celkově ze sedmi různých produktů. Logitech se díky nim snaží o to, aby uživatelé iPadu, jejichž počet neustále roste, mohli využívat své zařízení opravdu naplno.

Prvním produktem, který byl vytvořen ve spolupráci se společností ZAGG, je klávesnice a kryt Logitech Keyboard Case. Hliníkový kryt chrání iPad před poškozením, lze jej nasadit na iPad druhé a třetí generace, klávesnice s intuitivním rozložením kláves zase spárujete s tabletem pomocí technologie Bluetooth. Další novinka, Logitech Tablet Keyboard, je kombinací klávesnice (která opět funguje přes Bluetooth) a stojánku.

Bezdrátový headset Logitech Wireless Bluetooth Headset zase umožní komunikovat a poslouchat hudbu v případě, že jste vzdáleni od vašeho tabletu. A to až do deseti metrů a maximálně šesti hodin. Logitech Tablet Speaker zase umožní hlasitý poslech hudby (uchytíte ho k tabletu a připojíte prostřednictvím jacku 3,5 mm).

Do nové řady dále patří herní ovladač Logitech Joystick for iPad, stojan s reproduktory Logitech Speaker Stand for iPad a nakonec i samotný stojan Logitech AV Stand for iPad. Všechno uvedené příslušenství je na českém trhu dostupné již od konce března za následující ceny: Logitech Keyboard Case za 2 499,- Kč, Logitech Tablet Keyboard for iPad za 1 499,- Kč, Logitech Wireless Bluetooth Headset za 1 499,- Kč, Logitech Tablet Speaker za 999,- Kč, Logitech Joystick for iPad za 399,- Kč, Logitech Speaker Stand for iPad za 1 299,- Kč a Logitech AV Stand for iPad za 1 999,- Kč.

příloha_ovladnete_sva_data


Byl pro vás článek přínosný?