Hlavní navigace

Nové aplikace pro telefony Nokia Lumia 710 a Lumia 800

11. 7. 2012

Sdílet

 Autor:
Společnost Nokia vydala významnou aktualizaci pro chytré telefony Nokia Lumia 710 a Nokia Lumia 800. Aktualizace přináší nové funkce a aplikace pro každodenní použití.

Společnost Nokia vydala významnou aktualizaci pro chytré telefony Nokia Lumia 710 a Nokia Lumia 800. Aktualizace přináší nové funkce a aplikace pro každodenní použití.

Proces aktualizace zařízení určených pro český trh startuje dnes a bude pokračovat v dalších dnech.První a tolik očekávanou funkcí je sdílení mobilního internetu přes Wi-Fi známý též pod názvem Wi-Fi Tethering. Chytrý telefon Nokia Lumia 710 nebo Nokia Lumia 800 se promění ve Wi-Fi hotspot, ke kterému můžete připojit svůj notebook a ten připojit k internetu.Další novou funkcí je flip-to-silence. Máte schůzku a nechcete být obtěžováni hovory nebo jinými upozorněními? Položte telefon na stůl displejem dolů a všechny zvuky budou ztlumeny.

Lepší fotoaparátKromě nových funkcí dostanou majitelé Lumií  i novou aplikaci Camera Extras, která bude dostupná na Marketplace. Aplikace podstatně zvýší schopnosti integrovaného fotoaparátu:

příloha_ovladnete_sva_data

  • Díky chytrému fotografování skupin osob budou všichni na fotografii vypadat skvěle.
  • Fotoaparát sejme rychle po sobě pět snímků a pokročilý algoritmus vybere každé postavě ten obličej, který vypadá nejlépe. Režim Action Shot je ideální pro focení rychlých a neopakovatelných záběrů.Fotoaparát vyfotí dávku snímků, ze které si pak budete moci vybrat ty nejlepší fotografie.
  • Nechcete chybět na žádné fotografii? Pak jistě využijete samospoušť. Nastavte fotoaparát tak, aby zabíral celou skupinku, připojte se ke svým přátelům a nakonec řekněte „sýr“.
  • S panoramatickou funkcí zachytíte krásný a široký obrázek krajiny. Pokyny na obrazovce vás intuitivně povedou, abyste vytvořili dokonalou fotografii zcela automaticky.

Contact Share vypadá jako několik aplikací schovaných do jedné, ale není to jediná nová aplikace, která přichází s aktualizací.Contact Share umožní jednoduché sdílení vizitek pomocí SMS.Play To streamuje fotografie, videa a hudbu z vaší Lumie do DLNA kompatibilních zařízení v domácí síti. Aplikace Play To je dostupná pro všechny zařízení z rodiny Nokia Lumia.

Zařízení Nokia Lumia 610 a Nokia Lumia 900 jsou Wi-Fi tetheringem a funkcí flip-to-silence již vybaveny. Aplikace Camera Extras a Contact Share budou brzy dostupné na Marketplace.

Byl pro vás článek přínosný?