Hlavní navigace

Nové hodinky Certina DS Podium Chronograph

24. 8. 2011

Sdílet

 Autor:
Tradiční výrobce hodinek Certina uvádí na trh další povedený kousek.

Certina je nejenom tradičním výrobcem kvalitních náramkových hodinek, ale také značkou, kterou při sledování Velké ceny formule 1 nelze přehlédnout. Výrobce své časoměřiče podroboval vždy zkouškám za těch nejpřísnějších podmínek a ani nový model DS Podium Chronograph není výjimkou. Novinka je vybavena bezpečnostním systémem Certina Double Security (proto tedy zkratka DS) se šroubovaným zadním víčkem a korunkou - jsou tedy zaručeně vodotěsné do hloubky 100 metrů. Nechybí ani safírové sklíčko.

 


 

Certina DS Podium Chronograph vychází ze slavné edice DS Podium, která slavila premiéru na basilejském veletrhu Baselworld 2004. Hned slavila úspěch a to z pochopitelných důvodů. Za velmi příznivou cenu totiž značka nabízela velmi elegantní hodinky se sportovním duchem. Letošní varianta nabízí bateriový kalibr od sesterské společnosti ETA, a to G10.211, který kromě trojice základních ruček udržuje v přesném chodu i další tři náležící chronografu a datový věnec. Quartzový chronograf potěší i tím, že pracuje s přesností na desetinu sekundy a nabízí možnost stopování s mezičasem.

 


 

Jemné pouzdro z oceli si drží elegantních 40 mm a nestačí se šokovat, spíše naopak. Hodinky jsou totiž ideální nejenom do obleku, ale také k tričku či na sport. Právě proto jsou k dispozici na pevném ocelovém tahu i na dvou druzích prošívaných kožených řemínků. Číselník pak může být černý nebo stříbrný. A zmíněná příznivá cena? Celo-ocelový model vyjde na 11 390 Kč.

Cloud24

 

www.designtrade.cz

Byl pro vás článek přínosný?