Hlavní navigace

Novinka: Acer Iconia Tab A200

5. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Acer
Na první pohled se jedná o další z řady tabletů s procesorem Nvidia Tegra 2 s displejem o velikosti 10 palců. Operačním systémem je Android Honeycomb, po příchodu Ice Cream Sandwich slibuje Acer update na tuto verzi systému.

Na první pohled se jedná o další z řady tabletů s procesorem Nvidia Tegra 2 s displejem o velikosti 10 palců. Operačním systémem je Android Honeycomb, po příchodu Ice Cream Sandwich  slibuje Acer update na tuto verzi systému.


Podle výrobce by se první modly mohly prodávat již od prosince. V tabletu najdeme 1GHz dvoujádrový procesor Nvidia Tegra 2, 1GB operační paměti a 8 nebo 16GB  úložiště. Tloušťka 12.4 mm dnes již také nikoho neohromí, na trhu je například 8.3 mm tenký Asus Transformer Prime.


Iconia Tab nabízí 400 hodin v režimu standby a až 8 hodin přehrávání videa. Rozlišení displeje je 1280 x 800 bodů. 800 je také číslo pro váhu tabletu, tedy 800 gramů. Acer přidal vylepšené ovládání multitaskingu v podobě kruhového menu pro výběr požadované aplikace z kterékoli obrazovky. Během video hovorů lze pořídit snímek osoby v okamžiku, kdy se daná osoba usmívá.

Podívejte se na prezentační video.

Byl pro vás článek přínosný?