Hlavní navigace

Novinka od BenQ: bridge fotoaparát s 21násobným zoomem

2. 12. 2011

Sdílet

 Autor: BenQ
Společnost BenQ představila nový hybrid kompaktního fotoaparátu a zrcadlovky, který zařazuje do svého portfolia pod označením GH600.

Jednoduchost point-and-shoot kompaktů a inovativní obrazové efekty se v tomto případě povedlo sjednotit do jednoho přístroje. BenQ GH600 nabízí mimo jiné 21násobný optický zoom, který má kinofilmový ekvivalent přiblížení od 25 do 525 mm! Proto se dá snadno využít jak pro focení detailů a portrétů, tak i pro širokoúhlé záběry krajiny.

Scénu před fotoaparátem i pořízené snímky si můžete prohlížet na třípalcovém LCD displeji s rozlišením 460 tisíc pixelů. Přístroj nabízí velký výběr snímacích režimů a třeba i vysokou světelnost (ISO až 6400), díky níž (a optickému stabilizátoru obrazu) dokáže zachytit i vysoké detaily.

Výbornou funkcí je zaznamenávání HD videí v rozlišení 720p s třiceti snímky za sekundu, přičemž v reálném čase lze pracovat se zoomem pro plynulé přechody a pohyb v rychlých scénách. Součástí přístroje je i dedikované tlačítko pro nahrávání videa, díky kterému můžete začít nahrávat okamžitě a neunikne vám tak nic důležitého.

Mezi podporované snímací režimy patří barevný akcent, který zkonvertuje všechny barvy kromě vybraného odstínu do černobílé, dále kreativní LOMO režim, rybí oko či webová aukce pro automatické zkombinování čtyř fotografií třeba za účelem prodeje předmětů na internetu.

Doporučená cena nového bridge fotoaparátu je 3 249,- Kč bez DPH.

soutez_casestudy


Byl pro vás článek přínosný?