Hlavní navigace

Novinka: Samsung Galaxy Tab 7.7

11. 1. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Tablet Samsung Galaxy Tab 7.7 má dotykový displej Super AMOLED Plus, 1, 4 GHz procesor a internetový prohlížeč s podporou HTML 5.

Technická specifikaTablet Galaxy Tab 7.7 je tenký pouhých 7, 89 mm a váží 345 gramů. Tablet disponuje operačním systémem Android 3.2 Honeycomb, Google Mobile Services a nabízí přístup k 300 000 aplikacím v obchodě Android Market.

Do základní výbavy tabletu patří třímegapixelový fotoaparátem sLED bleskem na zadní straně a přední dvoumegapixelový fotoaparát určený pro videohovory.


Pro televizní nadšenceTablet Galaxy Tab 7.7 obsahuje aplikaci Peel Smart Remote TV, která uživatelům umožňuje okamžitě vyhledat a prohlížet oblíbené televizní programy a na základě vlastních požadavků vyhledat pořady nové. Kromě toho je tablet Galaxy Tab 7.7 jedním z prvních tabletů společnosti Samsung, který je uváděn na trh s certifikátem SAFE a který je označen oficiálním logem Samsung Mobile SAFE. Logo SAFE značí to, že tablet Tab 7.7, a všechna další zařízení označená značkou SAFE, jsou certifikována pro firemní použití v celé řadě oborů.


samsung galaxy tab 7.7Vylepšené funkceDisplej Super AMOLED Plus – má jasné barvy s vysokým kontrastem a nabízí více barev s lepším rozlišením světlých a tmavých tónů, díky čemuž působí sledovaný obsah živěji a jemněji. Android 3.2 Honeycomb – podporuje Google Mobile Services včetně Gmail, YouTube, Google Talk, Google Search, Google Maps, Google Movies, Google Books a Android Market.

Dvoujádrový 1, 4 GHz aplikační procesor a internetový prohlížeč s podporou HTML 5 – funguje s konektivitou 4G LTE pro stahování grafických souborů, zpracování aplikací a prohlížení internetových stránek. Zadní třímegapixelový fotoaparát s LED bleskem a možností nahrávat a přehrávat v plném rozlišení 1080p (1080p přehrávání prostřednictvím HDMI) Přední dvoumegapixelový fotoaparát pro videohovory.

Samsung Media Hub – nabízí širokou nabídku filmů a televizních pořadů k zapůjčení nebo ke koupi. Samsung Social Hub – synchronizuje kontakty, kalendáře, umožňuje uživatelům zasílat a přijímat informace, ať už se jedná o e-maily, aktuální zprávy ze sociálních sítí nebo SMS zprávy. Samsung TouchWiz – umožňuje přizpůsobení hlavní obrazovky tabletu Galaxy Tab 7.7 pomocí digitálních fotografií, oblíbených internetových stránek a informací ze sociálních sítí.  Kromě toho TouchWiz UX obsahuje nabídku Mini Apps s běžně používanými funkcemi, jako je správce úloh, kalendář a přehrávač hudby, které lze spustit, i když uživatel právě používá jiné hlavní aplikace.

příloha_ovladnete_sva_data

Schránka uživateli umožňuje kopírovat a vkládat texty a obrázky. AllShare – zajišťuje konektivitu mezi jednotlivými zařízeními prostřednictvím Digital Living Network Alliance (DLNA), aby uživatelé mohli bezdrátově posílat multimediální obsah na další zařízení s DLNA, např. na televizory a laptopy. Mobile Hotspot – umožňuje připojení 4G LTE sdílet s až 10 Wifi zařízeními nebo připojení 3G sítě s až 5 Wifi zařízeními.

Interní paměť o kapacitě až 64 GB rozšiřitelná o 32 GB pomocí karty MicroSD

Byl pro vás článek přínosný?