Hlavní navigace

On-line a lokální zálohování i synchronizaci souborů nabízí nejnovější řešení firmy Acronis

6. 9. 2011

Sdílet

Novou verzi zálohovacího softwaru True Image Home pro domácí uživatele představila firma Acronis. Je tak podle svých slov první společností, která kombinuje on-line zálohování, lokální zálohování a synchronizaci souborů do jednoho produktu.

True Image Home 2012 kombinuje snadno použitelnou technologii zálohování a obnovy diskových obrazů se synchronizací souborů. Tento software umožňuje domácím uživatelům synchronizovat svá data bez ohledu na to, kde jsou uložena – PC, USB disk, NAS a navíc v cloudu – prostřednictvím služby Acronis Online Backup.

Pokud v jednom místě dojde ke změně, dojde automaticky aktualizaci na ostatních místech, to znamená, že uživatelé mohou mít přístup k nejaktuálnějším datům kdekoliv a kdykoliv.

Doposud se synchronizační technologie využívala ve specializovaných produktech pro synchronizaci souborů, ale ne v produktech s technologií zálohování diskových obrazů, která umožňuje zálohování celého počítače včetně operačního systému, aplikací a souborů.

Synchronizovat soubory je jednoduché – uživatel musí vytvořit složku a vložit do ní data. Tyto informace se automaticky přenesou a budou k dispozici na různých místech, ke kterým chce mít uživatel přistup. Domácí uživatelé mohou data synchronizovat s přáteli a rodinou, na jejichž počítačích je produkt True Image Home 2012 nainstalován.

 

Další nové nebo vylepšené funkce produktu zahrnují:

Rozšířená podpora velkých disků (2TB+)

CS24

  • Nonstop zálohování Acronis je nyní kompatibilní s NAS, navíc je vylepšena optimalizace zatížení sítě.
  • Rozšířená podpora NAS
  • Rozšířené grafické uživatelské rozhraní

 

Anglická verze stojí 1 052 Kč (bez DPH). Česká verze produktu bude k dispozici na začátku října. Cena doplňku Plus Pack je 779 Kč. Rodinné balení Family Pack (balíček třech licencí) je dostupné za 1560 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?