Hlavní navigace

Osobní cloud od společnosti Samsung do každé domácnosti

7. 11. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung
Cloudové úložiště a multimediální centrum Samsung HomeSync přináší více pohodlí do vašeho života – nabízí kapacitu úložného prostoru o velikosti 1 TB a přístup až osmi uživatelů.

Cloudové úložiště a multimediální centrum Samsung HomeSync přináší kapacitu úložného prostoru o velikosti 1 TB a přístup až osmi uživatelů.

Společnost Samsung začala na českém trhu prodávat domácí multimediální centrum Samsung HomeSync. Novinka se postará o uložení digitálního obsahu a nabízí ovládání přes operační systém Android.

Velkokapacitní zařízení HomeSync nabízí privátní úložiště o velikosti 1 TB. Zařízení podporuje přístup až osmi uživatelům, z nichž každý může mít šest zařízení. Soubory, které mají zůstat soukromé, lze spravovat odděleně ve vlastní složce, v níž je odesílání a stahování souborů chráněno heslem. Prostřednictvím aplikace Samsung Link na mobilním zařízení mohou uživatelé získat přístup k obrázkům, hudbě, videonahrávkám, dokumentům a souborům z jakéhokoli registrovaného zařízení. Pro jednoduché nahrávání stačí zvolit položku, např. fotografie, a dotknout se ikony HomeSync.

Prostřednictvím multimediálního centra HomeSync s operačním systémem Android můžete přehrávat na svém domácím televizoru obsah z telefonu – videonahrávky, hudební soubory, hry pro mobilní zařízení i fotografie. Uživatelé rovněž mohou používat mobilní telefon jako dálkové ovládání a užívat si na svých televizních obrazovkách aplikace pro Android, např. oblíbené hry, YouTube nebo internetové prohlížeče.

Samsung HomeSync je v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 7 699 Kč s DPH.

CS24

 

Byl pro vás článek přínosný?