Hlavní navigace

P20 Pro: Aktuálně nejvybavenější smartphone firmy Huawei kraluje fotomobilům

1. 9. 2020

Sdílet

 Autor: Summer loveee / Shutterstock.com
Čím se vyznačuje?

Špičkový fotoaparát, voděodolné tělo, bezrámečkový design i nekompromisní výkonný procesor – to vše dělá z Huawei P20 Pro ten nejlepší telefon z nabídky této čínské značky. Čím se vyznačuje?

Voděodolnost i bezrámečkový design

Pouhých 180 gramů vážící smartphone v sobě ukrývá špičkové technologie dnešní doby. 6 GB RAM a 128 GB paměť telefonu je u tohoto přístroje naprostou samozřejmostí, stejně jako voděodolné tělo, které splňuje normu IP67. Bezrámečkový design nabízí zcela nové možnosti. Huawei P20 Pro je tak skutečně profesionálně vybavený smartphone, co v sobě nese špičkové technologie – ty nejlepší, co momentálně Huawei nabízí.

Kvalita fotoaparátu bere dech

Telefon je vybaven vysoce výkonným procesorem a obsahuje i jednotku umělé inteligence. Ale především se přístroj vyznačuje špičkovým 40 Mpx fotoaparátem a 3840 x 2160 videem. Samozřejmostí je blesk a autofocus. K pořizování fotografií je přitom využívána hned trojice objektivů. Ty dokážou simulovat 3x optický nebo 5x hybridní zoom. Řadí se tak mezi nejkvalitnější fotomobily. K pořizování selfie využívá 24 Mpx přední kameru.

příloha_ovladnete_sva_data

Nejlepší displej od Huawei

Displej lze pohodlně ovládat jednou rukou, zaujme svou úhlopříčkou i širokoúhlým poměrem stran. Široké barevné spektrum a ultra jemné rozlišení jsou přední lákadla a ctnosti tohoto přístroje vybaveného technologií OLED. Barvy na něm působí velmi realisticky.

Umělá inteligence v tomto přístroji se vyznačuje neuronální sítí, která dokáže rozpoznat typ scény a vybrat z celé řady detailních parametrů fotky. Tím je zajištěn maximální a doslova ohromující výsledek celého snímku, včetně doporučení vhodné kompozice. I selfie fotoaparát umístěný v malém výřezu displeje má rozlišení čítající úctyhodných 24 megapixelů. Displej je dostatečně citlivý i ve zhoršených světelných podmínkách.

Byl pro vás článek přínosný?