Hlavní navigace

Panasonic představil multimediální přehrávače i bezdrátový reproduktor

23. 1. 2013

Sdílet

 Autor: Panasonic
Panasonic nově představil dva přírůstky do svého portfolia multimediálních přehrávačů. Z novinek je dále třeba zmínit také bezdrátový reproduktor ke smartphonům a tabletům.

Multimediální přehrávače s vestavěným Wi-Fi rozhraním a rozšířenou podporou streamovaného obsahu nesou názvy DMP-MST60 a DMP-MS10. Oba podporují funkci VOD (video on demand), tedy přístup ke geograficky podmíněným video službám na přání, jako je Netflix, Hulu či YouTube; a dále DLNA.

Panasonic DMP-MST60

Model MST60 staví na platformě Viera Connect, dokáže přehrávat 3D obraz a procházet obsah ve webovém prohlížeči, který je integrován v rozhraní přehrávače. Oba přehrávače pak podporují Miracast, funkcí, která umožňuje přehrávání dvojrozměrného obsahu z externího disku překonvertovaného do třetího rozměru.

Panasonic SC-NP10

soutez_casestudy

Zmiňovaný reproduktor Panasonic SC-NP10 může být k přenosu audiosignálu použit s jakýmkoliv vstupním zařízením podporujícím technologii Bluetooth. Panasonic zvolil bezdrátovou formu reproduktoru kvůli vyšší kompatibilitě se zařízeními různých značek. Na reproduktoru s 2.1kanálovým zvukem tak nenaleznete žádný dokovací konektor. Bezdrátový přehrávač bude prozatím dostupný na americkém trhu, parametry pro trhy evropské se mohou mírně lišit.

Zdroj: TZ Panasonic

Byl pro vás článek přínosný?