Hlavní navigace

Panasonic PressIT dělá prezentování snazším a efektivnějším

10. 12. 2020

Sdílet

Společnost Panasonic uvedla na trh nový bezdrátový prezentační systém s názvem PressIT TY-WPS1, elegantní řešení navržené pro rychlou a jednoduchou spolupráci v zasedacích místnostech. Snadno použitelný systém dokáže zobrazit obsah až ze čtyř zařízení současně. PressIT umožňuje uživatelům prezentovat připravený obsah na obrazovce nebo prostřednictvím projektoru pouhým stisknutím tlačítka. Prezentování pomocí systému PressIT nenaruší kvalitu promítaného obrazu ani doprovodného zvuku.

PressIT je nejnovější z řady technologických řešení od společnosti Panasonic pro rozvíjející se pracovní prostředí. Zahrnuje řešení pro prezentování, spolupráci a konference, stejně jako interaktivní obrazovky, které mohou sloužit jako tabule.

 

 

Set PressIT bezdrátový prezentační systém obsahuje 1x přijímač STB box + 2x vysílač HDMI/USB-A + 1x úložné pouzdro

 

 

„Pozorujeme odklon od používání velkých zasedacích místností směrem ke společenským prostorům určeným pro kreativní spolupráci. V poslední době registrujeme také zvyšující se trend práce na dálku, která vyžaduje možnost pracovat, komunikovat a spolupracovat odkudkoli. Zaměstnanci, kteří patří do generace Z, chtějí v práci používat vlastní technické vybavení a očekávají neustálé bezdrátové připojení. PressIT představuje řešení, které uspokojí jakýkoli obchodní požadavek,“ uvedl Hartmut Kulessa, evropský marketingový manažer společnosti Panasonic Business.

PressIT pracuje s jakýmkoli PC, tabletem nebo chytrým telefonem s operačními systémy Android, Windows nebo iOS a je nabitý užitečnými funkcemi. Přijímač lze jednoduše připojit k jakémukoli displeji nebo projektoru a malý vysílač k zobrazovacímu zařízením. Prezentace se pak spustí stisknutím jediného tlačítka. Systém nabízí dva typy přijímačů: set-top-box, který se připojuje k jakémukoli projektoru nebo plochému displeji, nebo přijímač Intel® Smart Display Module (Intel® SDM), který lze použít výhradně u 4K UHD LCD obrazovek Panasonic SQ1/SQE1. Tento přijímač se připojuje do slotu SDM na zadní straně obrazovky.

soutez_casestudy

Více na: https://panasonic.net/cns/prodisplays/pressit/

 

Byl pro vás článek přínosný?