Hlavní navigace

Pět tipů pro vylepšení profilu Timeline na Facebooku - 4.díl

10. 3. 2012

Sdílet

 Autor: © ra2 studio - Fotolia.com
Moje historie (v originále Timeline) přichází. Je pouze otázkou času. Přinášíme vám pět tipů, jak tento nový typ profilu vylepšit – a také bonusový tip pro ty, kteří nové profilové rozvržení nesnášejí.

Timeline neboli Moje historie v současné době přichází ke všem uživatelům Facebooku na celém světě. Nové implicitní rozvržení zasáhne v následujících týdnech i váš profil – ať se vám to líbí, nebo ne. Slovy klasika: Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Následuje pět tipů, jak vylepšit "Svou historii“ a získat z nového typu profilu co nejvíce.

 

1. díl článku: Označte svou mapu

2. díl článku: Vytvořte si originální a bláznivou úvodní fotografii

3. díl článku: Pochlubte se videem & skryjte z vašeho profilu ztrapňující momenty

 

5) Přidejte životní událost

Sekce Životní události v Mojí historii.


Pokud chcete, aby profil Moje historie zrcadlil vaši minulost i přítomnost, můžete do něj přidat vaše Životní události. Jak už název této sekce napovídá, jedná se o důležité momenty z vašeho života.

CS24

Seznam různých životních událostí, jež můžete na svůj profil přidat, je dlouhý. Obsahuje dřívější pracovní pozice, školy a vzdělávací instituce, datum odchodu do důchodu, zasnoubení a svatby, narození dětí, příchod domácích mazlíčků, konce vztahů, úmrtí milovaných osob, koupě nového domu nebo auta, nastěhování nového spolubydlícího, zlomeniny, podstoupení operace, vyléčení z nemoci, získání dioptrických brýlí, naučení jazyka, počátek praktikování nového koníčka, získání řidičského průkazu, obdržení nějaké ceny či cestování do nových destinací.

K tomu, abyste přidali životní událost, stačí kliknout na možnost Životní událost nad políčkem k aktualizaci stavu v rámci profilu Timeline. Upozorňujeme vás ovšem, že ne všechny výše uvedené životní události jsou vhodné k online publikaci a je jen na vašem uvážení, jak moc necháte své přátele a známé nahlížet do vašeho soukromí.

Byl pro vás článek přínosný?