Hlavní navigace

Sada Belkin LiveAction pro sdílené fotografií a videí

2. 3. 2012

Sdílet

 Autor: Belkin
Společnost Belkin, výrobce doplňků pro mobilní zařízení, představil aplikaci a příslušenství řady LiveAction pro snadné sdílení fotografií a videa.

LiveAction, to je zejména aplikace určená pro výrobky společnosti Apple, tj. konkrétně iPhone a iPod Touch. Společně s dodávaným příslušenstvím je navržená tak, aby uživatelům co nejvíce usnadnila pořizování fotografií a videa.

Aplikace, kterou si majitelé výše zmíněných zařízení mohou stáhnout a nainstalovat zdarma, umožňuje pomocí speciálního rozhraní nahrávat fotografie a videa přímo na Facebook či jako přílohu e-mailu bez nutnosti spouštění jakýchkoliv dalších programů.

Mimo to mohou uživatelé zakoupit další doplňky pro svoje produkty od Apple. Prvním z nich je zvláštní grip pro fotoaparát zařízení iPhone 4, 4S a iPod Touch, který zahrnuje na dotek měkký držák s externí spouští a integrovaným závitem na stativ. Úchyt, který připojíte za pomoci standardního Apple 30-pin konektoru, stojí 1 199,- Kč.

soutez_casestudy


Dalším doplňkem je dálkový ovladač fotoaparátu, jehož doporučená cena je stejná a jenž je vybaven technologií Bluetooth, jejímž prostřednictvím komunikuje s daným přístrojem. Jeho součástí je odpojitelný stojánek, který usnadní umístění iPhonu či iPodu Touch třeba na stůl. Dálkový ovladač využijete pro aktivaci samospouště.

Posledním zařízením řady LiveAction je externí mikrofon LiveAction Mic, který se hodí například pro zachycování videa z koncertů. Připojíte jej k iPhonu nebo iPodu touch a pak už jen nastavíte směr, odkud chcete zachycovat zvuk. Mikrofon zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 999,- Kč. Všechna tři zařízení jsou již v prodeji.

Byl pro vás článek přínosný?