Hlavní navigace

Samsung plánuje představit vlastní verzi tabletu Nexus 10

18. 4. 2013

Sdílet

 Autor: Techhive.com
Spolupráce Google a společnosti Samsung se ukázala jako velmi plodná. Samsungu se podařilo na trh dostat jediný desetipalcový tablet s prozatím nepřekonaným rozlišením 2560 x 1600 pixelů.

Spolupráce Google a společnosti Samsung se ukázala jako velmi plodná. Samsungu se podařilo na trh dostat jediný desetipalcový tablet s prozatím nepřekonatelným rozlišením 2560 x 1600 pixelů.

soutez_casestudy

Jedná se o jeden z nejlépe se prodávajících desetipalcových tabletů a Samsung jej možná představí pod vlastní značkou a jiným jménem. Google Nexus 10 je nejen jedním z nejvýkonnějších tabletů s úžasným rozlišením, ale podařilo se v něm skloubit i solidní materiály a dobré dílenské zpracování. Uvnitř pracuje procesor Cortex A15 a tablet využívá systému Android 4.2.2.

Samsung by vlastní verzi Nexusu 10 měl představit pod přezdívkou Roma. Hlavní hardwarové prvky by měly zůstat zachovány a pozornost by se měla soustředit na aplikace a rozhraní. Nijak výrazně by se neměl změnit ani design tabletu. Vzhledem k časovému odstupu, který oba bude dělit je možné, že se dočkáme taék HSPA+ nebo LTE připojení. O ceně ani datu premiéry prozatím nepadlo ani slovo, ale vše pro vás budeme bedlivě sledovat.

Byl pro vás článek přínosný?