Hlavní navigace

Samsung ukázal příslušenství pro Galaxy S20 a ohebný Galaxy Z Flip

23. 3. 2020

Sdílet

 Autor: Samsung
K dipozici jsou pouzdra a kryty s různými kapsami, děrovaním nebo se stojánkem.

Pohodlné flipové pouzdro LED View se rozsvítí zvolenými LED ikonami a upozorní na důležité notifikace. Jeho součástí je i kapsa na kartu, která se nachází uvnitř. Na výběr je černá, šedá a u modelů Galaxy S20 a S20+ také bílá, růžová a bleděmodrá barva. Doporučená maloobchodní cena flipového pouzdra LED View je 1 699 Kč.

Praktické průhledné flipové pouzdro Clear View umožní prohlížet si oznámení a ovládat hudbu bez toho, aniž se otevřelo. Na výběr je z černé, šedé a u modelů Galaxy S20 a S20+ také z bílé, růžové a bleděmodré barvy. Doporučená maloobchodní cena pouzdra je 1 399 Kč.

Jednoduchý a hladký na dotyk je silikonový zadní kryt Silicon Cover. Nejen že telefon ochrání, ale také se s ním bude dobře držet. Pouzdro v pastelových barvách - černé, bílé, růžové, námořnické modré, bleděmodré a šedé je v prodeji za 699 Kč.

Zadní kryt s LED diodami rozzáří zadní část telefonu pomocí náladového osvětlení a jednoduchých notifikačních ikon. Zadní kryt LED Cover je v dispozici v černé, šedé a u modelů Galaxy S20 a S20+ také v bílé, bleděmodré a růžové barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 399 Kč.

soutez_casestudy

Pro zájemce o odolné pouzdro je tady tvrzený ochranný zadní kryt se dvěma vestavěnými stojánky, díky kterým můžete sledovat videa bez použití rukou. Ochrání telefon před nárazy a pády a stojánek umožní nastavit displej do dvou různých úhlů pro pohodlné sledování. Ochranný kryt je certifikovaný vojenským standardem MIL-STD-810G, takže zvládne i drsnější zacházení. K dispozici je v černé a šedé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč.

Dvoudílný kožený kryt Z Flip Leather Cover je vyrobený z měkké telecí kůže, nepřidává na objemu telefonu ani ve složeném stavu. Dostupný je ve dvou barevných variantách (stříbrná a černá) za doporučenou malooobchodní cenu 1 999 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?