Hlavní navigace

Snížení cen digitálních mixů StudioLive

8. 7. 2011

Sdílet

 Autor:
Společnost DISK Multimedia oznámila snížení cen digitálních mixážních pultů StudioLive.

Z výhodných nabídek hi-fi společností působících na českém trhu vybíráme tentokrát tu od společnosti DISK Multimedia, který nově nabízí digitální mixy za výhodnější ceny. 12-kanálový model StudioLive 16.0.2 má cenu sníženou z 31690 na 27990 korun, vyšší 16-kanálový StudioLive 16.4.2 z 53990 na 46990 korun a nakonec high-end 24-kanálový StudioLive 24.4.2 ze 79990 na 69990.

Více informací zde.

StudioLive 24.4.2

soutez_casestudy

 

StudioLive 24.4.2

StudioLive není jen mix, je to jeden z rychle rostoucí rodiny hardwarově softwarových mixážních a záznamových systémů, které přináší veškeré funkce potřebné pro živé ozvučování, záznam a také studiové nahrávání.

StudioLive 24.4.2. je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí mixovat středně velké akce a je tak ideální pro klubové systémy, menší kapely, podnikové aplikace, výukové instituce a kdekoliv, kde chcete mít rack-mount mix. Je také perfektním hardwarovým jádrem pro projektová studia.

StudioLive v sobě ukrývá XMAX mikrofonní předzesilovače, FireWire rozhraní pro záznam i playback, více než 90 signálových procesorů, velkou škálu DSP efektů , 10 aux sběrnic, 4 podskupiny, rozsáhlou LED indikaci, ukládání a načítání nastavení mixu, ukládání/volání/kopírování/vkládání nastavené celého channel stripu, talkback a mnoho dalších funkcí.

Při výrobě StudioLive byl jeden z hlavních cílů vytvořit příjemné rozhraní, které udrží všechny důležité kontrolní prvky hezky viditelné a přístupné – ne utopené někde uvnitř mnoha menu.

Kdyby byl StudioLive analogovou konzolí, měl by 4 stopy dlouhé channel stripy s knoby a tlačítky nebo by to vyžadovalo masivní externí rack se signálovými procesory. To proto, že každý kanál má svůj vlastní kompresor, limiter, gate, 4-pásmový parametrický EQ a high-pass filtr. Díky tomu, že je ale digitální, umožňuje všechny tyto funkce přehledně sjednotit pomocí LCD displeje a technologii Fat Channel.

Hlavní rysy:

24 mic/line vstupů s XMAX předzesilovači (v A třídě)
4 podskupiny
Stereo/mono hlavní výstup
10 aux sběrnic
32-in/26-out FireWire rozhraní (24-bit/44.1 a 48 kHz)
Nastavení citlivosti v rozsahu –20 až +20 dBV line/-15 až +65 dBu mic
+48V fantomové napájení pro kondenzátorové mikrofony
100m precizní fadery
Podsvětlená Solo a Mute tlačítka
15 stupňový LED sloupec + indikace clipu
Přímý záznam kompatibilní s Logic®, Nuendo, Cubase, Sonar, Digital Performer, Ableton Live a dalšími softwary

Byl pro vás článek přínosný?