Hlavní navigace

Soutěž o 10 bezpečnostních balíků Norton 360 od Symantecu

5. 11. 2012

Sdílet

 Autor: Symantec
Sesterský PCWorld ve spolupráci se společností Symantec, jedním z předních vývojářů bezpečnostního softwaru, přináší svým čtenářům další z řady soutěží o hodnotné ceny. Procvičte své vědomosti, zašlete nám kreativní odpověď a vyhrajte softwarový balík Norton 360 s roční licencí!

Z poslední studie bezpečnostního experta Symantec vyplývá, že překvapivě část uživatelů stále podceňuje závažná bezpečnostní rizika spojená s využíváním elektronických zařízení a celosvětové počítačové sítě Internet. Pakliže vám záleží na vlastní online identitě a osobních citlivých informacích, měli byste své počítače, notebooky či smartphony řádně zabezpečit.

Na trhu se pohybuje celá řada komerčních řešení schopných zvýšit bezpečnost vašeho digitálního života. Jedním z poměrně populárních produktů je balík Norton Internet Security / Norton 360, o který si s námi můžete zasoutěžit.

„Podle letošní zprávy Norton Cybercrime Report 1 z 10 uživatelů sociálních sítí uvádí, že se stal obětí kyberzločinu na sociálních sítích nebo tam klikl na podvodný odkaz,“ uvádí tým Norton ve své letošní studii. Směňte s magazínem PCWorld.cz 5 minut přemýšlení za 1 rok komplexního digitálního zabezpečení a ujistěte se, že mezi desíti uživateli nebudete oním jedným nešťastníkem právě vy.

 

Chci se zúčastnit soutěže!

 

1. - 10. místo: Bezpečnostní balík Norton 360

Balík Norton 360 poskytuje aktivní ochranu, tudíž se při procházení webu okamžitě dozvíte o možné hrozbě.  Rychlá internetová vrstva ochrany zastaví většinu malwaru ještě před tím, než se vůbec může dostat do vašeho počítače. Výkonná vrstva pro odstranění hrozeb pak vyhledává a eliminuje veškeré infekce.

Vylepšená technologie SONAR a nepřetržité sledování hrozeb zajišťují dostatečný náskok před škodlivým kódem. Software blokuje také phishingové stránky, které chtějí ukrást vaše hesla nebo čísla kreditních karet. Neprůhledné odkazy na Facebooku rovněž představují vysokou míru nebezpečí. S Nortonem 360 si však nemusíte dělat starosti, zda novinky na Facebooku obsahují nebezpečné soubory ke stažení nebo podvodné odkazy.

Software myslí i na nepředvídané události, například selhání pevných disků nebo rozlití kávy - automatické zálohování se stará o vaše fotografie, hudbu a další důležité soubory a zálohuje je na disk, USB zařízení nebo do zabezpečených datových center. Můžete se tak spolehnout na ochranu souborů, které jsou zálohovány online a zároveň šifrovány. Balík disponuje rovněž sadou ladicích funkcí, které vám pomohou optimalizovat výkon systému a urychlí běh zařízení.

Další informace o produktu naleznete na oficiální stránce společnosti Symantec.

CS24

 

Soutěž bude ukončena ke dni 11. 11. 2012.

Byl pro vás článek přínosný?