Hlavní navigace

Soutěž o bezpečnostní balík Norton Internet Security 2013

25. 1. 2013

Sdílet

 Autor: Symantec
Magazín PC World ve spolupráci se společností Symantec, jedním z předních vývojářů bezpečnostního softwaru, přináší svým čtenářům další z řady soutěží o bezpečností balíky Norton. Procvičte své vědomosti, zašlete nám kreativní odpověď a vyhrajte softwarový balík Norton internet Security s roční licencí!

Z nedávné studie společnosti Symantec vyplývá, že překvapivě část uživatelů stále podceňuje závažná bezpečnostní rizika spojená s využíváním elektronických zařízení a celosvětové počítačové sítě Internet. Pakliže vám záleží na vlastní online identitě a osobních citlivých informacích, měli byste své počítače, notebooky či smartphony řádně zabezpečit.

Na trhu se pohybuje celá řada komerčních řešení schopných zvýšit bezpečnost vašeho digitálního života. Jedním z poměrně populárních produktů je právě balík Norton Internet Security, o který si s námi můžete zasoutěžit.

„Podle letošní zprávy Norton Cybercrime Report 1 z 10 uživatelů sociálních sítí uvádí, že se stal obětí kyberzločinu na sociálních sítích nebo tam klikl na podvodný odkaz,“ uvádí tým Norton ve své studii. Směňte s magazínem PC World 5 minut přemýšlení za 1 rok komplexního digitálního zabezpečení a ujistěte se, že mezi desíti uživateli nebudete oním jediným nešťastníkem právě vy.

 

Chci se zúčastnit soutěže!

 

Výhra: 10 x softwarový balík Norton Internet Security

Norton Internet Security 2013Norton Internet Security představuje vyspělou internetovou a antivirovou ochranu, ať už se nacházíte kdekoli a děláte cokoli online. Poskytuje aktivní ochranu, tudíž se při procházení webu okamžitě dozvíte o možné hrozbě. Vylepšená technologie SONAR a živé nepřetržité sledování hrozeb zajišťují dostatečný náskok před škodlivým kódem. Rychlá internetová vrstva ochrany pak zastaví většinu malwaru ještě před tím, než se vůbec mohou dostat do vašeho počítače.

Software blokuje také phishingové stránky, které chtějí ukrást vaše hesla nebo čísla kreditních karet. Neprůhledné odkazy na Facebooku rovněž představují vysokou míru nebezpečí. Nyní si nemusíte dělat starosti, zda novinky na Facebooku obsahují nebezpečné soubory ke stažení nebo podvodné odkazy.

Další informace o produktu naleznete na oficiálním webu společnosti Symantec.

soutez_casestudy

 

Soutěž bude ukončena ke dni 10. 02. 2013.

Byl pro vás článek přínosný?